Deel op Facebook

Feestlocatie

Van een receptie, lunch, diner, babyshower, jubileumfeest, kraamfeest, surprise party tot bedrijfsuitje, Kok Experience is een unieke locatie voor jong en oud.

Combinaties met de activitieten lasergame, escaperoom of bioscoop zijn ook mogelijk. 

Voor de kleinere kinderen kan er heerlijk gespeeld worden in het speelparadijs tijdens het verblijf. We kunnen hier een passend programma en arrangement voor opstellen. 

We hebben diverse locaties:

Grill & Chill lokaal 

Op de begane grond van Kok Experience bevindt zich het Grill & Chill lokaal. Een besloten ruimte met ruime bar en open keuken. In de open keuken bevinden zich twee GreenEggs. Een arrangement met live cooking is mogelijk. Het Grill & Chill lokaal is voorzien van professioneel licht en geluid, waardoor het ook geschikt is voor een avondfeest. Het Grill & Chill lokaal is te reserveren vanaf 40 personen tot 100 personen. Vanuit het Grill & Chill lokaal is direct toezicht op het speelparadijs. Het uitzicht op het speelparadijs is ook af te schermen door middel van een gordijn. 

Tuinkamer

Organiseer je een borrel of diner voor minder dan 40 personen? Dan is de tuinkamer dé locatie. Aangrenzend aan het restaurant bevindt zich de tuinkamer. Dé locatie voor een gezellige borrel of diner. De tuinkamer bevindt zich op de begane grond (dezelfde verdieping als het speelparadijs). Kinderen kunnen gemakkelijk in- en uitlopen vanaf de tuinkamer naar het speelparadijs. Afhankelijk van het aantal personen is het mogelijk de tuinkamer gedeeltelijk of helemaal af te huren.

Theatercafé

Ook het theatercafé is geschikt voor een borrel of verjaardagsfeest voor minder dan 40 personen. Het Theatercafé bevindt zich op de tweede verdieping bij de bioscoop. Het theatercafé is sfeervol ingericht in een industriële stijl met een gezellige openhaard. Er is een pooltafel aanwezig, drie dart borden, een TV om sport te kijken en een gezellige bar.

Kinderen kunnen gemakkelijk met de lift naar het speelparadijs of lasergame arena. De bioscoop bevindt zich op dezelfde verdieping. 

Eventzaal 

Op de eerste verdieping van Kok Experience bevindt zich onze eventzaal met DJ booth, professioneel licht en geluid en een ruime bar. Een unieke locatie voor het geven van een verjaardags-, trouw- of vrijgezellenfeest. Een feest is mogelijk in combinatie met diner, buffet of een borrelarrangement. De eventzaal is geschikt vanaf 100 personen. 

Kinderen kunnen  gemakkelijk met de lift naar het speelparadijs of bioscoop. De lasergame arena bevindt zich op dezelfde verdieping.  

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?