IT

21 maart 30 maart

IT – 🎈 Ben je klaar om terug te keren naar Derry? 🎈

Bij Kok CinemaxX komt de nachtmerrie weer tot leven! We nodigen je uit voor een angstaanjagende terugkeer naar Derry, waar Pennywise de clown weer ontwaakt. Maak je klaar voor een spannende herbeleving van It (2017) en It Chapter Two (2019), beide gebaseerd op het meesterwerk van Stephen King.

It (2017) – Waar de angst begon
📅 Vertoningen op 21, 22 en 23 maart 2024
In Derry verdwijnen mensen spoorloos en een groepje dappere kinderen staat tegenover hun grootste nachtmerrie: Pennywise, een clown met een sinister verleden. Zij zijn de enigen die hem het hoofd kunnen bieden. Herbeleef de strijd van deze jonge helden tegen Pennywise op het grote scherm.

It Chapter Two (2019) – Het eindgevecht
📅 Vertoningen op 28, 29 en 30 maart 2024
27 jaar na de gebeurtenissen van de eerste film keert het kwaad terug naar Derry. De Losers Club, nu volwassen en uit elkaar gegroeid, moet weer samenkomen om Pennywise definitief te verslaan. Zijn ze in staat hun angsten te overwinnen en het op te nemen tegen een nog dodelijkere Pennywise?

Mis deze unieke kans niet om beide films in Harderwijk en Lelystad op het grote scherm (opnieuw) te ervaren. Een must-see voor fans van Stephen King, horrorliefhebbers, en iedereen die klaar is voor een duik in de schaduwen van Derry.

🎟 Koop nu je tickets en bereid je voor op een onvergetelijke confrontatie met Pennywise. Durf jij het aan?

It (2017):
Boek hier je tickets!

It (2019):
Boek hier je tickets!