Deel op Facebook
13 mei - 24 mei

Sharing Dinner

Geniet thuis van een uniek sharing dinner!

Bij het sharing dinner worden planken en servies geleverd, zodat je thuis de gerechten zelf kan opmaken zoals je dat in ons restaurant gewend bent.

Het sharing dinner bestaat uit: carpaccio – gamba tartaar – gerookte eendenborst – sushi – zalmfilet – spareribs sweet – ossenhaas en een grand dessert: een proeverij van verschillende kleine desserts!

Vanaf twee personen mogelijk. Bestel je het sharing dinner voor twee of drie personen dan wordt het sharing dinner in één keer bezorgd.

Vanaf vier personen wordt het sharing dinner in twee rondes bezorgd. De eerste ronde wordt het voorgerecht en het dessert bezorgd. Het dessert kan dan direct in de vriezer. Driekwartier later volgt de tweede ronde met het hoofdgerecht.

Wij bezorgen in Harderwijk en Hierden. Om 17.00 en 19.00 uur bezorgen wij in Ermelo. De volgende dag wordt het servies en de planken opgehaald tussen 11.00 en 13.00 uur.

Op vrijdag en zaterdag om 17.00 en 19.00 uur kunnen wij het Sharing Dinner ook bezorgen in Zeewolde. Dan wordt alles in één ronde bezorgd in take away verpakkingen in plaats van op servies en planken.

€40,- per persoon en €5,- bezorgkosten. Donderdag tot en met zondag mogelijk. De rest van de dagen in overleg. Tot 14.00 uur kan je je bestelling doorgeven voor dezelfde avond. 

Je kan het sharing dinner bestellen via 0341230000.

Het Grand Dessert kan afwijken van de foto. 

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?