Deel op Facebook

High Tea

Geniet bij Kok Experience heerlijk van een huisgemaakte High Tea.

Vanuit het sfeervolle restaurant kijk je uit op de binnenspeeltuin. Jij kunt dus met je partner, vrienden of vriendinnen in alle rust gezellig bijpraten en je kind(eren) zien spelen. Is het lekker weer en spelen je kinderen buiten? Vanaf de tuinkamer heb je een mooi overzicht over de buitenspeeltuin. 

Ook is onze High Tea geschikt voor een babyshower. Het is mogelijk de hapjes van de high tea aan te passen aan het geslacht van de baby (roze of blauw).

Een High Tea kost €21,95 per persoon en bestaat uit vier rondes met diverse huisgemaakte, verse hartige en zoete lekkernijen inclusief onbeperkt thee. Verdere drankjes worden berekend op nacalculatie.

De tafel kan tot uiterlijk 16:00 uur gereserveerd blijven. Een high tea kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Mutaties van het aantal gasten, mogen kosteloos worden aangepast tot 24 uur van tevoren. Anders wordt het opgegeven aantal gasten in rekening gebracht. 

Kinder High Tea

Voor de kinderen is een kinder High Tea mogelijk. De High Tea bestaat uit drie rondes met onbeperkt thee en onbeperkt limonade. 

Een kinder High Tea kost €19,95 per persoon inclusief spelen in het speelparadijs. 

High Wine Experience

Naast een High Tea hebben wij ook een High Wine arrangement. Een High Wine Experience kost €21,95 per persoon en bestaat uit drie rondes hartige lekkernijen en drie wijntjes naar keuze (rood, wit, wit zoet of rosé). 

De tafel kan tot uiterlijk 16:00 uur gereserveerd blijven. Een High Wine Experience kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Mutaties van het aantal gasten, mogen kosteloos worden aangepast tot 24 uur van tevoren. Anders wordt het opgegeven aantal gasten in rekening gebracht. 

Annuleren

Een high tea of high wine kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Mutaties van het aantal gasten, mogen kosteloos worden aangepast tot 24 uur van tevoren. Anders wordt het opgegeven aantal gasten in rekening gebracht. Voor de uitgebreide annuleringsvoorwaarden: klik hier.

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?