Deel op Facebook

High Tea

Zin in een high tea, terwijl je kind(eren) gezellig spelen in het speelparadijs? Vanuit het sfeervolle restaurant kijk je uit op de binnenspeeltuin. Jij kunt dus met je partner, vrienden of vriendinnen in alle rust gezellig bijpraten en je kind(eren) zien spelen. Is het lekker weer en spelen je kinderen buiten? Vanaf het overdekte terras heb je een mooi overzicht over de buitenspeeltuin. Voor de oudere kinderen en volwassenen is het mogelijk te  lasergamen in onze lasergame arena. Ook draaien er in het weekend overdag films in onze bioscoop en iedere dag hebben wij een avond  filmprogramma.

Ook is een High Tea erg geschikt voor een babyshower. Het is mogelijk de hapjes van de high tea aan te passen aan het geslacht van de baby (roze of blauw).

Een High Tea kost €20,95 per persoon en bestaat uit vier rondes met diverse huisgemaakte, verse hartige en zoete lekkernijen. Verdere drankjes worden berekend op nacalculatie.

De tafel kan tot uiterlijk 16:00 uur gereserveerd blijven. Een high tea kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Mutaties van het aantal gasten, mogen kosteloos worden aangepast tot 24 uur van tevoren. Anders wordt het opgegeven aantal gasten in rekening gebracht. 

Lasergamen en bioscoopreserveringen kunnen apart gereserveerd worden. 

Kinder High Tea

Voor de kinderen is een kinder High Tea mogelijk. De High Tea bestaat uit drie rondes. 

Een kinder High Tea kost €19,95 per persoon inclusief spelen in het speelparadijs. Inclusief onbeperkt thee en voor de kinderen ook onbeperkt limonade. 

High Wine Experience

Zin in een High Wine Experience, terwijl je kind(eren) gezellig spelen in het speelparadijs? Vanuit het sfeervolle restaurant kijk je uit op de binnenspeeltuin. Jij kunt dus met je partner, vrienden of vriendinnen in alle rust gezellig bijpraten en je kind(eren) zien spelen. Is het lekker weer en spelen je kinderen buiten? Vanaf het overdekte terras heb je een mooi overzicht over de buitenspeeltuin. Voor de oudere kinderen en volwassenen is het mogelijk te  lasergamen in onze lasergame arena. Ook draaien er in het weekend overdag films in onze bioscoop.

Een High Wine Experience kost €20,95 per persoon en bestaat uit:

  • Drie wijntjes naar keuze (rood, wit,  wit zoet of rosé)
  • Bij aankomst olijven, nootjes en crudité met bijpassende dips 
  • Luxe plateau met verschillende worsten en kazen met bijpassende dips
  • Huisgemaakte crostini’s 
  • Plateau met gefrituurde kaasstengels, gamba staartjes en nacho's 

De tafel kan tot uiterlijk 16:00 uur gereserveerd blijven. Een High Wine Experience kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Mutaties van het aantal gasten, mogen kosteloos worden aangepast tot 24 uur van tevoren. Anders wordt het opgegeven aantal gasten in rekening gebracht. 

Lasergamen en bioscoopreserveringen kunnen apart gereserveerd worden. 

Annuleren

Een high tea of high wine kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Mutaties van het aantal gasten, mogen kosteloos worden aangepast tot 24 uur van tevoren. Anders wordt het opgegeven aantal gasten in rekening gebracht. Voor de uitgebreide annuleringsvoorwaarden: klik hier.

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?