Deel op Facebook

High Tea

Zin in een high tea, terwijl je kind(eren) gezellig spelen in het speelparadijs? Vanuit het sfeervolle restaurant kijk je uit op de binnenspeeltuin. Jij kunt dus met je partner, vrienden of vriendinnen in alle rust gezellig bijpraten en je kind(eren) zien spelen. Is het lekker weer en spelen je kinderen buiten? Vanaf het overdekte terras heb je een mooi overzicht over de buitenspeeltuin. Voor de oudere kinderen en volwassenen is het mogelijk te  lasergamen in onze lasergame arena. Ook draaien er in het weekend overdag films in onze bioscoop en iedere dag hebben wij een avond  filmprogramma.

Ook is een High Tea erg geschikt voor een babyshower. Het is mogelijk de hapjes van de high tea aan te passen aan het geslacht van de baby (roze of blauw).

Een High Tea kost €19,95 per persoon en bestaat uit diverse huisgemaakte en verse hartige en zoete lekkernijen. Voor de kids tot en met 11 jaar €19,95 per persoon inclusief spelen in het speelparadijs. Inclusief onbeperkt thee en voor de kinderen ook onbeperkt limonade. Verdere drankjes worden berekend op nacalculatie.

De tafel kan tot uiterlijk 16:00 uur gereserveerd blijven. Een high tea kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden.

Lasergamen en bioscoopreserveringen kunnen apart gereserveerd worden. 

High Wine Experience

Zin in een High Wine Experience, terwijl je kind(eren) gezellig spelen in het speelparadijs? Vanuit het sfeervolle restaurant kijk je uit op de binnenspeeltuin. Jij kunt dus met je partner, vrienden of vriendinnen in alle rust gezellig bijpraten en je kind(eren) zien spelen. Is het lekker weer en spelen je kinderen buiten? Vanaf het overdekte terras heb je een mooi overzicht over de buitenspeeltuin. Voor de oudere kinderen en volwassenen is het mogelijk te  lasergamen in onze lasergame arena. Ook draaien er in het weekend overdag films in onze bioscoop.

Een High Wine Experience kost €19,95 per persoon en bestaat uit:

  • Drie wijntjes naar keuze (rood, wit,  wit zoet of rosé)
  • Bij aankomst olijven, nootjes en crudité met bijpassende dips 
  • Luxe plateau met verschillende worsten en kazen met bijpassende dips
  • Huisgemaakte crostini’s 
  • Plateau met gefrituurde kaasstengels, gamba staartjes en nacho's 

De tafel kan tot uiterlijk 16:00 uur gereserveerd blijven. Een High Wine Experience kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden.

Lasergamen en bioscoopreserveringen kunnen apart gereserveerd worden. 

 

Kinderfeestje High Tea

Een gezellig kinderfeestje met een heerlijke high tea? Dat kan bij Kok Experience. De tafel wordt in het restaurant van Kok Experience feestelijk aangekleed en gedekt. De High tea bestaat uit diverse rondes huisgemaakte en verse hartige en zoete lekkernijen. Tijdens de High Tea mag je onbeperkt limonade en thee drinken. 

Het kinderfeestje arrangement (voor kids tot en met 12 jaar) bedraagt €16,50 per kind inclusief spelen in het speelparadijs. Ouders en volwassenen kunnen uiteraard het reguliere High Tea arrangement reserveren voor €19,95 per persoon. 

De tafel kan tot uiterlijk 16:00 uur gereserveerd blijven. Een high tea kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden.

Lasergamen en bioscoopreserveringen kunnen apart gereserveerd worden. 

Gerechten kunnen afwijken van de foto's. 

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?