Deel op Facebook

Op een dinsdag een ouderwets gezellig dagje uit voor ouderen in Harderwijk

Beleef regelmatig op dinsdag bij Kok Experience een ouderwets gezellig dagje uit bij onze seniorendag. De dag is volledig verzorgd en dat begint al bij aankomst. Ervaar de service van vroeger als je je autosleutels afgeeft aan één van de medewerkers van de Kok Carwash. Je auto wordt gewassen, gestofzuigd en voor je geparkeerd in onze parkeerkelder, terwijl jij geniet van een dagje uit. De volgende seniorenactie is in september. 

Dagje uit in het speelparadijs met je kleinkinderen

Een gezellige dag uit met je kleinkinderen in het speelparadijs van Kok Experience. Uniek is de balans van rust en plezier: je kleinkinderen kunnen lekker spelen, terwijl jij aan één van de knusse tafeltjes zit in het speelparadijs. Wil je rustig een vers kopje koffie drinken en een krant lezen in ons restaurant? Dat kan ook. Het speelparadijs biedt de mogelijkheid om kinderen van 1 tot en met 10 jaar onder begeleiding van een Kok Experience medewerker te laten spelen. Vanuit het restaurant heb je uitzicht op je spelende kleinkinderen.

Bioscoop en ambachtelijk diner

De seniorendag begint met een gezellig koffiemoment in ons sfeervolle restaurant. Geniet van een vers kopje koffie of thee met een huisgemaakte lekkernij. Tijdens de seniorendag draaien we een speciale middagfilm voor senioren in onze bioscoop. Natuurlijk is een dagje uit niet compleet zonder een lekkere maaltijd en daarom kun je kiezen uit een diner na afloop van de film. De eerst volgende Senioren Special is dinsdag 19 september. Voor meer informatie over de Senioren Special.

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?