Deel op Facebook

Bedrijfspresentatie, congres organiseren of op zoek naar een geschikte vergaderlocatie?

Door onze centrale ligging aan de rand van het centrum van Harderwijk, bieden de multifunctionele zalen van Kok CinemaxX een ideale locatie voor een bedrijfspresentatie, congres of vergadering. 

Kok CinemaxX beschikt over twee zalen met 94 stoelen en twee zalen met 66 stoelen. De zalen bieden ruime zitplaatsen, een beeldscherm voorzien van de nieuwste technologie, een Dolby 7.1 geluidssysteem en microfoons. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van gratis WiFi. Tot slot kunnen de auto’s gratis overdekt geparkeerd worden in de parkeergarage.

Voorafgaand of na afloop is er de mogelijkheid te genieten van een lunch of diner in ons sfeervolle restaurant of theatercafé. Het theatercafé is aangrenzend aan de bioscoopzalen. Ook is het mogelijk tijdens en na afloop te borrelen in het theatercafé.

Wij helpen jullie graag bij het organiseren en samenstellen van een event. Arrangementen kunnen op maat worden samengesteld en voor aanvullende informatie of prijzen kan er gemaild worden naar info@kokexperience.nl.

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?