VIP Ladiesnight De Break-Up Club

11 september 11 september

Kok CinemaxX presenteert met trots de VIP Ladiesnight, een avond van exclusiviteit en glamour. Deze schitterende gebeurtenis vindt plaats op woensdag 11 september, waarbij de grandeur van de bioscoop in de spotlights staat.

Wat kunt u verder verwachten van een VIP Ladiesnight bij Kok CinemaxX?

  • Als eregasten van deze VIP-ervaring geniet u van een glinsterende ontvangst met fotograaf, een welkomstdrankje, hapje in de pauze, live mystery guest en een elegante setting die luxe ademt.
  • U wordt verwend met een luxe goodiebag. Daarnaast liggen er fonkelende prijzen binnen handbereik die de avond nog onvergetelijker zullen maken.

De VIP Ladiesnight bij Kok CinemaxX is niet zomaar een bioscoopbezoek; het is een viering van film, vriendschap en vrouwelijkheid. Secure your spot and immerse yourself in an evening where you’re not just a guest, but the star of the show. Reserveer uw plek en laat u onderdompelen in een avond waar u niet slechts gast, maar de ster van de avond bent. €17,95 per persoon

Ook mogelijk met een High Wine arrangement of diner arrangement. Wat biedt het High Wine arrangement? Naast het VIP ladiesnight arrangement tevens twee wijntjes en een plateau vol hartige lekkernijen in de pauze. €31,95 per persoon.

Wat biedt het diner arrangement? Naast het VIP ladiesnight arrangement tevens voorafgaand dineren met een driegangendiner. €48,95 per persoon.

Reserveren?

Voorwaarden arrangementen Kok CinemaxX: Het arrangement geldt niet in combinatie met evenementen, arrangementen, kortingen, acties, Nationale bioscoopbon, MaDiWodo cadeaubon, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen.