Lelystad

Een gezellig familie uitje in de Polder

Leuke arrangementen voor familie uitjes met een lunch, borrel of diner

Familie uitje organiseren?

Wil je een leuk familie uitje organiseren in de Polder? Speciaal voor families biedt Kok Experience diverse arrangementen en mogelijkheden om samen te genieten van een gezellige dag en/of avond. Samen bespreken we met jullie wat jullie wensen zijn en welke activiteiten passen bij het familie uitje.

Arrangementen voor kinderen en volwassenen

Voor jong en oud is er van alles te beleven, van lekker spelen in het speelparadijs tot ontsnappen uit een escape room. We maken een arrangement op maat voor jullie, zodat het voor iedereen een onvergetelijke familie uitje wordt! Voor jonge kinderen kunnen we bijvoorbeeld het speelparadijs meenemen in het arrangement. Voor oudere kinderen en volwassenen zijn er verschillende leuke activiteiten, zoals een spannend spel lasergamen, VR (Virtual Reality) of een escape room.

Familie uitje organiseren?

Willen jullie graag een lunch, high tea, diner of borrel bij jullie familie dag? Speciaal voor familie uitjes hebben we verschillende arrangementen: 

  • Vanaf 15 volwassenen is het mogelijk een lunchproeverij te reserveren. Is de groep volwassenen kleiner? Dan is een à la carte lunch mogelijk.
  • Vanaf 15 volwassenen is het mogelijk een driegangendiner te reserveren. Is de groep volwassenen kleiner? Dan is een à la carte diner mogelijk.
  • Vanaf 20 volwassenen is het mogelijk een borrel arrangement te reserveren. Is de groep volwassenen kleiner? Dan is borrelen van de borrelkaart mogelijk of de High Tea, High Beer of High Wine is een optie.
  • Vanaf 40 personen is het mogelijk om de (halve) entresol af te huren in ons restaurant. De sfeervolle entresol heeft een eigen bar en is op ooghoogte van de DJ Booth. De entresol is gedeeltelijk open, maar biedt voldoende privacy voor jullie als gezelschap.

We nemen alle mogelijkheden mee in de offerte, zodat jullie alle mogelijkheden overzichtelijk onder elkaar hebben staan.