Deel op Facebook

Kok Experience en Kok CinemaxX breiden uit naar Lelystad

Je leest het goed! Kok Experience en Kok CinemaxX breiden uit naar Lelystad.

Maart 2020
Vlak voor de corona-uitbraak (maart 2020) hebben we hierover overeenstemming bereikt met projectontwikkelaar Focus.

Door corona kwamen deze plannen op een lager pitje te staan. Echter hebben wij tijdens de lockdown niet stil gezeten en zijn wij druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de start van de bouw.

Juli 2021
Woensdag 7 juli 2021 hebben wij met de Gemeente Lelystad het startschot gegeven van de bouwlocatie Kok Experience en bioscoop Kok CinemaxX te Lelystad en de appartementen die daar gebouwd gaan worden. Er is een klok geplaatst die de dagen af gaat tellen naar augustus 2022. Op woensdag 21 juli gaan wij de eerste paal slaan. 

September 2021
Voor de bouwvak zijn we gestart met de heiwerkzaamheden en het heiwerk is gereed gemaakt. De grondwerkzaamheden zijn uitgevoerd om de fundatie te kunnen realiseren.

Oktober 2021
Alle grondwerkzaamheden zijn afgerond. 

November 2021
Samenwerking met het filmtheater Lelystad wordt bekend gemaakt. Meer informatie: Klik hier!

Ook is midden november gestart met de staalconstructie. We gaan de hoogte in.  

December 2021 en januari 2022
Het staalraamwerk wordt opgebouwd. De eerste verdiepingen krijgen vorm. 

Februari 2022
Het pand wordt opgebouwd in drie (verticale fases). De eerste fase is afgerond. De gevelbeplatingen zitten op de eerste fase en de verdiepingen en ruimtes worden inzichtelijk. 

Maart 2022
De gevelbeplatingen zitten op alle drie de verticale fases. De afbouw is gestart. De vloeren zijn gestort en de timmermannen zijn begonnen.

April & mei 2022
Het pand krijgt al echt vorm. De laatste vloer is gestort. De afbouw loopt gesmeerd: de loodgieters, de elektriciens, de timmermannen, de luchtbehandeling mannen, de betonboeren, de brandbeveiliging mannen, de brandbeveiliging timmermannen, onze aannemer ASB BOUW met hoofduitvoerder Guido, secondant Gerben emmer zijn assistent Max & uiteraard de mannen van kantoor gaan als speer.

Juni 2022
De bioscoopzalen krijgen al vorm. De wandenspanning is geplaatst, de tribunes worden gebouwd en de stoelen geplaatst.

Ook de bouw van de lasergame arena is in volle gang. Licht- en geluideffecten worden gebouwd en het design van de arena krijgt vorm.

Er komen vier escaperooms in de vestiging van Lelystad. De escaperoom ruimtes worden geschilderd, gemonteerd en gebouwd. En natuurlijk gaat de afbouw van de rest van de afdelingen gestaag verder! 

Natuurlijk houden we je op de hoogte via onze website en onze social-mediakanalen.

A805_theaterkwartier_a1_11
 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?