Veelgestelde vragen algemeen

In Harderwijk is het het handigst om de auto in de parkeergarage te parkeren, dicht bij de deur. Achter de deur bevindt zich de lift en kun je je gemakkelijk naar de verschillende verdiepingen verplaatsen. In Lelystad kan je via de hoofdingang naar de lift.

In Harderwijk kan je zowel op het terrein als in de parkeergarage onder het gebouw gratis parkeren. Wanneer onze parkeerplekken op het terrein en in de parkeergarage vol zijn, kun je bij zwembad Sypel gratis parkeren. Deze route wordt vanaf ons terrein aangegeven. In Lelystad hebben wij geen eigen parkeergarage en is gratis parkeren niet mogelijk.
Parkeren in Lelystad:

  • De Meent is gratis
  • Agoradek is per uur betalen en op zondag gratis
  • De Waag is maximaal €6,50; per dag en na 18:00 uur en op zondag gratis. Behalve op donderdag want dan is het koopavond.

Kan ik mijn auto opladen bij jullie? Zijn er laadpalen aanwezig?

In Harderwijk hebben wij geen laadpalen.

Iets verder op bij zwembad de Sypel/Sportschool Iedema zijn wel 2 laadpalen. Of bij de Albert Heijn.

Lelystad: Bij de Waag en het Agoradek zijn laadpalen aanwezig.

Dat verschilt per feestdag. Klik op ‘events’. Daar staan de (gewijzigde) openingstijden en arrangementen voor speciale dagen genoteerd. Dit wordt meestal een maand van tevoren aangegeven.

Ja, op de begane grond en op de bioscoopverdieping zijn mindervalide toiletten aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van een kleine hond of een blindengeleidehond. De kleine hond moet rustig bij de tafel blijven zitten. Wekt de kleine hond onrust in het restaurant? Dan verzoeken wij jullie het restaurant te verlaten.

Ja, zowel in Harderwijk als Lelystad in de heren- als damestoiletten op de begane grond.

Ja, er zijn zowel in het speelparadijs als restaurant kinderstoelen aanwezig.

Onze openingstijden verschillen pér afdeling en Google geeft dit van één afdeling weer. Via onze site kan je per afdeling de openingstijden terugvinden onder ‘tarieven en openingstijden’ of ‘openingstijden’.

Veelgestelde vragen restaurant

Heb je een vraag over het restaurant? Lees hier de meest gestelde vragen.

Kok Experience biedt diverse mogelijkheden voor feesten en partijen. Onder restaurant kun je klikken op ‘feestlocatie’, daar vind je meer informatie.

Tegen betaling kunnen de kinderen spelen in het speelparadijs. Wanneer je komt lunchen hebben wij een korting tarief.

Entree speelparadijs voor kinderen tijdens de lunch: Kom je 1 tot 1,5 uur lunchen in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- per kind. Dit bedrag wordt bij de receptie afgerekend.  Blijf je langer spelen? Dan betaal je het reguliere entreebedrag voor het speelparadijs bij de receptie.

Entree speelparadijs voor kinderen tijdens diner: Kom je na 17:00 uur dineren in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- per kind totdat jullie weer naar huis gaan. Dit bedrag wordt in Harderwijk op de rekening gezet in het restaurant. In Lelystad kan er bij de receptie een bandje gekocht worden voor de spelende kinderen.

Via het tabblad restaurant op onze website kun je online reserveren via de reserveringsmodule. Heb je een diner arrangement (driegangendiner en bioscoopticket) gereserveerd? Dan nemen wij contact op voor de restaurantreservering.

Kok Experience Harderwijk heeft geen buitenterras. Wel hebben wij een tuinkamer, waarbij de pui volledig open kan. Restaurant Mr Lely Lelystad heeft een ruim buitenterras.

Wij hebben een speciale glutenvrije en lactosevrij kaart en onze chefs hebben kennis van diverse allergieën of dieetwensen. Geef goed van tevoren aan wat jouw allergieën of dieetwensen zijn, dan houden wij daar rekening mee.

Iedere donderdag buiten de vakanties en feestdagen om kun je genieten van onbeperkt spareribs in Harderwijk en Lelystad. Onbeperkt spareribs kan altijd in combinatie met de biertafel. Tapas is alleen in Harderwijk op maandag en dinsdag buiten de vakanties en feestdagen mogelijk.

Helaas kunnen wij geen tafels op het terras reserveren. Wij kunnen wel in uw reservering noteren dat de voorkeur het terras is.

Bij ons is een high tea zonder vlees, vis, glutenvrij en voor een zwangere vrouw mogelijk. Een high tea in combinatie met andere allergieën en/of dieetwensen is helaas niet mogelijk. Misschien is een high wine/beer arrangement wat voor u?

Veelgestelde vragen speelparadijs

Heb je een vraag over het speelparadijs? Lees hier de meest gestelde vragen.

Er kan op voorhand een tijd afgesproken worden voor aankomst van een kinderfeestje. Met Movie feestjes is het namelijk ook mogelijk om voor de film te spelen. Zodra het filmprogramma bekend is (dat is op maandag), dan nemen wij contact op.

Reserveren voor het speelparadijs is niet mogelijk. Wij hebben wel een maximumaantal gasten dat wij bij het speelparadijs naar binnen mogelijk laten. Vol=vol.

Nee, het is niet toegestaan om eigen meegebrachte consumpties te nuttigen. Wij hebben een buffet waar iedere gast consumpties kan kopen/bestellen.

Nee, het is niet toegestaan om een eigen taart mee te nemen en hier te nuttigen. Wij hebben een eigen patisserie, waardoor het mogelijk is om een gepersonaliseerde taart te bestellen.

Nee, wij hebben Slimpie limonade zonder suiker, gluten, calorieën én tot slot is de limonade Vegan.

Ja, je mag onze speeltoestellen als volwassene alleen betreden betreden voor toezicht op je kind(eren).

Ja, als de kinderen de speeltoestellen betreden dienen de schoenen uit te zijn.

Kinderen dienen begeleid te worden door 1 of meer ouderen (16 jaar of ouder), dit betekent dat je toezicht houdt en voor hen verantwoordelijkheid draagt.

Het is zeker mogelijk om de tafel te komen versieren met bijvoorbeeld een tafelkleed en ballonen. Confetti en glitters zijn alleen niet toegestaan

Veelgestelde vragen lasergamen

Heb je een vraag over het lasergamen? Lees hier de meest gestelde vragen.

De minimale adviesleeftijd voor kinderen om bij ons te lasergamen is 8 jaar. Kinderen jonger dan 8 mogen lasergamen als zij groot genoeg zijn om de pakken te passen en de lasergame arena niet eng vinden. Sommige kinderen vinden de lasergame arena net iets te spannend door de flitsende lichten, donkere ruimte en harde muziek.

Ja, het is mogelijk om bij ons te lasergamen als u zwanger bent. De laserguns en de pakken hebben geen schadelijke stralingen. Wel is het belangrijk om te weten dat de ruimte donker is, waardoor je zicht verminderd kan worden en er obstakels zijn. Het is belangrijk om niet te rennen in de ruimte tijdens een spel lasergame.

Wij raden aan om luchtig gekleed te gaan tijdens het lasergamen. Een ontbloot bovenlijf is niet toegestaan en het is verplicht om schoenen te dragen.

Lasergamen vanuit een rolstoel is mogelijk in Harderwijk. Geef dit vroegtijdig aan bij de reservering, zodat de instructeur weet dat je pak anders ingesteld moet worden. In Lelystad is dit mogelijk, je kan dan alleen lasergamen op de eerste verdieping. De tweede verdieping van de lasergame arena is niet bereikbaar.

Veelgestelde vragen escape room

Heb je een vraag over de escape room? Lees hier de meest gestelde vragen.

Nee, onze escape rooms zijn niet eng. Bij ons zijn de escape rooms hersenkrakkende spellen, waarbij er geen schrikelementen worden gebruikt. Wij hebben bij de escape rooms de moeilijkheidsgraad gezet, zodat je hier rekening mee kan houden.

Escape rooms de Haven, Zuiderzeewerken, Kok Tankstations en Kok CinemaxX zijn mogelijk vanaf 8 jaar. Bij een kinderfeestje raden wij aan dat een ouder meegaat de escape room in.
Escape room Het Biercafé is 18+.

Ja, het is mogelijk om als zwangere vrouw de escape rooms bij ons te doen.

De escape rooms van Lelystad zijn niet rolstoeltoegankelijk. Escape room The Oscar in Harderwijk is wel mogelijk, maar dan kan je niet alle spelelementen meedoen. Bij escape room The Oscar zit een spelelement waarbij de trap gebruikt moet worden, de rolstoelganger moet dan boven blijven. Escape room De Haven in Harderwijk is niet rolstoeltoegankelijk.

In Harderwijk en Lelystad is het advies per escape room maximaal 8 personen.

Uiteraard kunnen wij altijd kijken of er twee escape rooms tegelijkertijd beschikbaar zijn, zodat uw gezelschap in twee groepen kan worden ingedeeld. Je betaalt per escape room.

The Oscar is te spelen vanaf 3 personen.
De Haven is te spelen vanaf 2 personen.
De escape rooms in Lelystad kan vanaf 1 persoon gespeeld worden.

Veelgestelde vragen virtual reality

Heb je een vraag over virtual reality? Lees hier de meest gestelde vragen.

De minimale adviesleeftijd voor kinderen om een spel VR te doen is 6 jaar.

Ja, het is mogelijk om bij ons een VR spel te doen als je zwanger bent. VR apparatuur heeft geen schadelijke stralingen. Verder hoeft je ook niet intensief te bewegen en heb je geen harnas om.

 

VR vanuit een rolstoel is mogelijk. Geef dit vroegtijdig aan bij de reservering, zodat de instructeur er vanaf weet.

 

Wij delen per reservering de spellen in. Zijn jullie met 3 of meer personen in Lelystad of 4 of meer personen in Harderwijk, dan worden er in ieder geval twee groepen of meer gemaakt. Is de ene groep bezig, dan kan de andere groep meekijken met het spel.