Harderwijk
Wie zijn wij

Een gezellig familie uitje op de Veluwe

Leuke arrangementen voor familie uitjes met een lunch, borrel of diner

Familie uitje organiseren?

Wil je een leuk familie uitje organiseren op de Veluwe? Speciaal voor families biedt Kok Experience diverse arrangementen en mogelijkheden om samen te genieten van een gezellige dag en/of avond. Samen bespreken we met jullie wat jullie wensen zijn en welke activiteiten passen bij het familie uitje.

Arrangementen voor kinderen en volwassenen

Voor jong en oud is er van alles te beleven, van lekker spelen in het speelparadijs tot ontsnappen uit een escape room. We maken een arrangement op maat voor jullie, zodat het voor iedereen een onvergetelijke familie uitje wordt! Voor jonge kinderen kunnen we bijvoorbeeld het speelparadijs meenemen in het arrangement. Voor oudere kinderen en volwassenen zijn er verschillende leuke activiteiten, zoals een spannend spel lasergamen, VR (Virtual Reality) of een escape room.

Familie uitje organiseren?

Willen jullie graag een lunch, high tea, diner of borrel bij jullie familie dag? Speciaal voor familie uitjes hebben we verschillende arrangementen: 

  • Vanaf 15 volwassenen is het mogelijk een lunchproeverij te reserveren. Is de groep volwassenen kleiner? Dan is een à la carte lunch mogelijk.
  • Vanaf 15 volwassenen is het mogelijk een driegangendiner te reserveren. Is de groep volwassenen kleiner? Dan is een à la carte diner mogelijk. Vanaf 40 personen is het Grill & Chill lokaal mogelijk.
  • Vanaf 50 volwassenen is het mogelijk een buffet te reserveren in ons Grill & Chill lokaal. Ben je met minder personen of is het Grill & Chill lokaal niet meer beschikbaar? Dan is een à la carte diner of vanaf 15 volwassen een driegangendiner mogelijk.
  • Vanaf 20 volwassenen is het mogelijk een borrel arrangement te reserveren. Is de groep volwassenen kleiner? Dan is borrelen van de borrelkaart mogelijk of de High Tea, High Beer of High Wine is een optie.

We nemen alle mogelijkheden mee in de offerte, zodat jullie alle mogelijkheden overzichtelijk onder elkaar hebben staan.