Harderwijk
Wie zijn wij

Vier je kinderfeestjes of kom lekker spelen in speelparadijs Harderwijk

Het leukste speelparadijs op de Veluwe
  • Ruim 750 m2 speelparadijs
  • Indoor en outdoor
  • Met speciale peuterhoek
  • Unieke kindertrein
  • Dans mee met Koko en Kiki (woe, vrij, weekend, feestdagen en vakantie)
  • Lekker hapje of drankje bij het speelparadijs buffet
  • Toffe kinderfeestjes
Tarieven en openingstijden

Kom je ook spelen? We zijn 7 dagen per week geopend. Hier vind je alle openingstijden en tarieven.

Kinderfeestjes

Vier jouw gezelligste kinderfeestje met je vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende leuke arrangementen.

Schoolreisjes

Beleef samen met je klas, school of grote groep een gezellige dag in de leukste indoor en outdoor speeltuin in Harderwijk.

Familieuitje

Een familie uitje organiseren? Speciaal voor families hebben we arrangementen voor een onvergetelijke dag samen.

Jaarabonnement

Wil je genieten van onbeperkt spelen in het leukste speelparadijs? Kies dan voor een jaarabonnement! 

Extra

Nog meer speelparadijs ervaren? Van de knuffels of tassen van Koko en Kiki, tot kleurplaten en uitnodigingen voor je kinderfeestje!

Waar beleef jij je leukste dagje uit?

Kom jij ook gezellig spelen, klimmen, springen en klauteren in ons indoor en outdoor speelparadijs? Ontdek de avontuurlijke binnen- en buitenspeeltuin samen met je vriendjes. Lekker glijden van de gigantische vulkaan, roetsjen van de mega glijbaan of springen op de trampoline.

Ook in de buitenspeeltuin speel en klauter je heerlijk! Springen op de airtrampoline, klimmen op de klimtorens of rijd mee met de kindertrein Kok Express. De speeltoestellen staan op zacht gras en de hele buitenspeeltuin wordt omgeven door een hek. 


Kinderfeestjes in het speelparadijs

Wil jij een uniek kinderfeestje vieren? Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar het speelparadijs! Als jij jarig bent, is het bij ons feest!

Vanaf het moment dat je binnenkomt, sta jij als jarige in het zonnetje. Er wordt voor de jarige gezongen en bij een verjaardag hoort natuurlijk lekker eten, drinken én een cadeautje voor jou als jarige. Ook kun je met je vriendjes en vriendinnetjes eindeloos spelen in de indoor en outdoor speeltuin. Speciaal voor je kinderfeestje hebben we verschillende gezellige arrangementen samengesteld.

Kindertrein de Kok Express

Bij mooi weer rijdt onze kindertrein de Kok Express een rondje door de hele buitenspeeltuin. Allemaal aan boord, de trein vertrekt! 

Dansen met Kiki en Koko

Wij staan bekend om onze mascottes Koko en Kiki. Op woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag, de feestdagen en in de vakanties wordt het speelparadijs een aantal keer per dag omgetoverd tot een mini disco en wordt er gedanst met Koko en Kiki. 

Kies jouw favo schmink

Onze schminkers zitten klaar om jou om te toveren in jouw favoriete dier, prinses of actieheld! Schminken kan op woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag, de feestdagen en in de vakanties.

Speelplezier voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten is een speciale peuterhoek waar zij in alle rust kunnen spelen, klimmen en ontdekken. Om de peuterhoek zijn zitjes, zodat jij als ouder goed overzicht kunt houden.

Een hapje eten in het speelparadijs

Schuif aan een van de tafeltjes in het gezellige speelparadijs voor een hapje eten! In het speelparadijs staan knusse tafeltjes waar je een lekker drankje kunt drinken en gezellig bij je kind(eren) in de buurt kunt zitten. Ook kun je een hapje eten: smul van frietjes, een lekkere pannenkoek of een vers belegd broodje.

Veilig en schoon spelen in het speelparadijs

Om de veiligheid van jou, je kinderen en onze medewerkers in het speelparadijs te garanderen, hebben we een aantal spelregels opgesteld.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het speelparadijs? Lees hier de meest gestelde vragen.

Reserveren voor het speelparadijs is niet mogelijk. Wij hebben wel een maximumaantal gasten dat wij bij het speelparadijs naar binnen mogelijk laten. Vol=vol.

Nee, het is niet toegestaan om eigen meegebrachte consumpties te nuttigen. Wij hebben een buffet waar iedere gast consumpties kan kopen/bestellen.

Nee, het is niet toegestaan om een eigen taart mee te nemen en hier te nuttigen. Wij hebben een eigen patisserie, waardoor het mogelijk is om een gepersonaliseerde taart te bestellen.

Nee, wij hebben Slimpie limonade zonder suiker, gluten, calorieën én tot slot is de limonade Vegan.

Ja, je mag onze speeltoestellen als volwassene alleen betreden betreden voor toezicht op je kind(eren).

Ja, als de kinderen de speeltoestellen betreden dienen de schoenen uit te zijn.