Lelystad

Ontsnap uit unieke escape rooms in Lelystad

Ontrafel het mysterie en kraak de code
  • Arrangementen voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, vriendengroepen, familie uitjes en teamuitjes
  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • Kinderescape rooms
  • Tot 8 personen per escape room
  • Unieke verhaallijnen en ruimtes gecreëerd door Kok Experience
Tarieven en openingstijden

Ontsnappen uit een escape room? We zijn 7 dagen per week geopend. Hier vind je alle openingstijden en tarieven. 

Reserveren

Meteen een escape room reserveren? 

Kinderfeestjes

Ontsnap uit de leukste escape rooms tijdens jouw kinderfeestje.

Teamuitjes

Samen met je collega’s een gezellig en uitdagend teamuitje beleven? Ontsnap uit een escape room. 

Familie uitjes

Een leuk familie uitje organiseren? Speciaal voor families hebben we arrangementen met escape rooms voor een onvergetelijke dag samen.

Escape rooms in Lelystad “Zuiderzeewerken”, “Het Biercafé“, “Kok CinemaxX” en “Kok Tankstations”

Elke minuut telt vanaf het moment dat jullie de escape room instappen. Werk samen om elk mysterie te ontrafelen, los puzzels en breinbrekers op en ontsnap binnen de tijd! De escape rooms zijn speciaal gecreëerd door Kok Experience en geschikt voor jong en oud: “Zuiderzeewerken” (vanaf 8 jaar), “Kok CinemaxX” (vanaf 8 jaar), “Kok Tankstations” (vanaf 8 jaar) en “Het Biercafé” (vanaf 18 jaar). Voor kinderen zijn er speciale verhaallijnen.

Aan elke escape room kunnen maximaal 8 personen tegelijkertijd deelnemen. Een spel escape room duurt maximaal 60 minuten. 


 
Escape room Kok CinemaxX 

Moeilijkheidsgraad 2,5/5* (kinderversie 1,5/5*)
Als echte filmfans volgen jullie elk nieuws over de filmwereld op de voet. Als jullie wat nieuwsartikelen lezen over een mogelijke machine die is geprogrammeerd om films in bioscopen sneller af te laten spelen, is het duidelijk: jullie moeten dit uitzoeken. Zijn het geruchten of is het waar? Jullie besluiten om jullie in het hol van de leeuw te wagen en maken een afspraak met Chris Kok bij Kok CinemaxX. 

De dag van de afspraak is aangebroken en jullie worden netjes naar het kantoor van Chris gebracht met de mededeling dat Chris wat later komt. Zodra de collega van Chris de deur sluit, blijven jullie alleen achter. Nu is het wachten op Chris…. Als hij tenminste komt… En wat komt er nog meer bij kijken? Kluizen, crypte of is toch de filmgeschiedenis belangrijk? 

Escape room Kok Tankstations

Moeilijkheidsgraad 3/5* (kinderversie 1,5*)
Jullie zijn net aangenomen bij Kok Tankstations en vandaag is jullie eerste dag als nieuwe medewerkers. Om goed van start te kunnen, draaien jullie een proefdag op het Kok Tankstations inwerk center. Vol frisse energie en goede moed willen jullie starten, maar de proefdag loopt niet zoals gepland. Vanaf het moment dat jullie inklokken, beginnen de uitdagingen al. Los de storing van een wasstraat op, zorg dat de pompen in bedrijf worden gesteld en meer. Ook ontrafelen jullie meer over het verleden van Kok Tankstations. Lukt het jullie om alle uitdagingen te halen en te slagen voor de proefdag? 


 
Escape room Zuiderzeewerken

Moeilijkheidsgraad 2,5/5* (kinderversie 1,5/5*)
Vandaag ontmoeten jullie Prof Andersloot die jullie komt ophalen voor een vlucht in zijn vliegtuig. Jullie vliegen over de Zuiderzee en komen terecht in de woonkamer van één van de droogleggers van Flevoland. De professor vertelt jullie dat de inpoldering van de Zuiderzee en het ontstaan van Flevoland heel wat voeten in de aarde heeft gehad. Het inpolderen en de Zuiderzeewet heeft de droogleggers onsterfelijk gemaakt. De professor vraagt jullie om uit te zoeken welke acties eraan voor zijn gegaan en wie de helden zijn die er voor de drooglegging hebben gezorgd. 

Voor deze escape room heb je Oudhollandse nuchterheid nodig om te ontsnappen! 

Escape room Het Biercafé (18+)

Moeilijkheidsgraad 4/5
Een kroegeigenaar die achter jullie aan zit… Als echte bierfanaten hebben jullie een bierproeverij gereserveerd bij het bekendste biercafé van Nederland. Net als jullie genieten van lekkere biertjes, staat de kroegeigenaar voor jullie. Hij heeft te horen gekregen dat jullie groep bekend staat als een groep die net elke keer te ver gaat. Het wordt jullie te heet onder de voeten en jullie besluiten te ontsnappen! Tijdens jullie vlucht komen jullie erachter dat de kroegbaas ook de beste schnaps van Nederland heeft. Durven jullie binnen te treden? 

Escape room arrangementen en kinderfeestjes vanaf 8 jaar

We hebben super veel leuke arrangementen voor een verjaardagsfeest. Houd je van puzzels oplossen met je vriendjes en vriendinnetjes? Werk samen om alle mysteries te ontrafelen en ontsnap op tijd uit de escape room! Alleen een escape room is natuurlijk leuk, maar wat dacht je van een combinatie met spelen in het speelparadijs, wat lekkers, een patatje of een pannenkoek? Speciaal voor kinderfeestjes hebben we zes leuke arrangementen samengesteld.

Teamuitje organiseren?

Wil jij een uitdagend spel escape room met je collega’s spelen tijdens een teamuitje? Goed voor de samenwerking en teambuilding! We hebben leuke arrangementen, ook in combinatie met diner. 

Annuleren

Annuleren kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Bij een annulering korter dan 24 uur, wordt 50% in rekening gebracht. Bij niet aanwezig zijn, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Voor de uitgebreide annuleringsvoorwaarden: klik hier.

Veiligheid escape room

Onze escape rooms zijn volledig veilig. Om de veiligheid ook tijdens de escape room te garanderen, hebben we een aantal huisregels opgesteld. 

Veelgestelde vragen

Nee, onze escape rooms zijn niet eng. Bij ons zijn de escape rooms hersenkrakkende spellen, waarbij er geen schrikelementen worden gebruikt. Wij hebben bij de escape rooms de moeilijkheidsgraad gezet, zodat je hier rekening mee kan houden.

Escape rooms de Haven, Zuiderzeewerken, Kok Tankstations en Kok CinemaxX zijn mogelijk vanaf 8 jaar. Bij een kinderfeestje raden wij aan dat een ouder meegaat de escape room in.
Escape room Het Biercafé is 18+.

Ja, het is mogelijk om als zwangere vrouw de escape rooms bij ons te doen.

De escape rooms van Lelystad zijn niet rolstoeltoegankelijk. Escape room The Oscar in Harderwijk is wel mogelijk, maar dan kan je niet alle spelelementen meedoen. Bij escape room The Oscar zit een spelelement waarbij de trap gebruikt moet worden, de rolstoelganger moet dan boven blijven. Escape room De Haven in Harderwijk is niet rolstoeltoegankelijk.

In Harderwijk en Lelystad is het advies per escape room maximaal 8 personen.

Uiteraard kunnen wij altijd kijken of er twee escape rooms tegelijkertijd beschikbaar zijn, zodat uw gezelschap in twee groepen kan worden ingedeeld. Je betaalt per escape room.

The Oscar is te spelen vanaf 3 personen.
De Haven is te spelen vanaf 2 personen.
De escape rooms in Lelystad kan vanaf 1 persoon gespeeld worden.

Kok Experience cadeaukaart

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardagsfeest of andere gelegenheid? De Kok Experience cadeaukaart is voor elk bedrag of arrangement mogelijk. De cadeaukaarten zijn af te halen bij de receptie van Kok Experience of online te bestellen via de cadeau pictogram aan de rechterkant van de pagina.