Harderwijk
Wie zijn wij

Genieten van een High Tea, High Wine of High Beer

Leuk voor vrijgezellenfeestjes, vriendengroepen of babyshower

  • Zoete en/of hartige lekkernijen
  • Sfeervol restaurant
  • Ook High Tea mogelijk voor kinderen inclusief entree voor het speelparadijs

High Tea: genieten van heerlijke lekkernijen 

Geniet van een heerlijke High Tea in ons sfeervolle restaurant. Jullie krijgen zoete en hartige lekkernijen mooi geserveerd, inclusief onbeperkt thee (andere drankjes worden apart berekend). Een gezellig uitje met je partner of vriendinnen. Een High Tea bestaat uit twee rondes en kost €29,50 per persoon. 

Tip: Wil je een leuke babyshower organiseren? Wij passen de hapjes van de High Tea aan, zodat het past bij het geslacht van de baby (roze of blauw). Er wordt dan €1,50 per persoon extra in rekening gebracht.

Kinder High Tea met speelparadijs

Smullen van een High Tea voor kinderen en lekker spelen in het speelparadijs! Speciaal voor kinderen bereiden we een lekkere High Tea. De High Tea bestaat uit drie rondes zoete en hartige lekkernijen met onbeperkt thee en onbeperkt limonade en natuurlijk kun je lekker spelen in het speelparadijs. 

Een kinder High Tea kost €22,50 per persoon inclusief spelen in het speelparadijs.

High Wine Experience: wijnen en hartige lekkernijen

Luxe en lekker borrelen met een High Wine in ons gezellige restaurant. Onze High Wine bestaat uit drie wijntjes naar keuze (rood, wit, wit zoet of rosé) en twee rondes met hartige lekkernijen. Een High Wine Experience kost €31,50 per persoon. 

High Beer: bier tappen en hartige hapjes

Biertjes van de tap en lekkere hartige hapjes: genieten voor bierliefhebbers. Een High Beer wordt geserveerd in ons sfeervolle restaurant en bestaat uit drie biertjes van de tap en twee rondes met hartige hapjes. Een High Beer kost €31,50 per persoon. 

Voorwaarden en annuleren High Tea, High Wine en High Beer

Vanwege diners in het restaurant, is de tafel voor een High Tea, High Wine en High Beer tot 16:00 gereserveerd. Een High Tea, High Wine en High Beer kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Komen jullie met minder gasten? Dit kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden aangepast. Wanneer dit niet wordt gedaan, wordt het opgegeven aantal gasten in rekening gebracht. Lees hier de uitgebreide annuleringsvoorwaarden.