Lelystad

Veelgestelde vragen restaurant

Heb je een vraag over het restaurant? Lees hier de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen algemeen

In Harderwijk is het het handigst om de auto in de parkeergarage te parkeren, dicht bij de deur. Achter de deur bevindt zich de lift en kun je je gemakkelijk naar de verschillende verdiepingen verplaatsen. In Lelystad kan je via de hoofdingang naar de lift.

In Harderwijk kan je zowel op het terrein als in de parkeergarage onder het gebouw gratis parkeren. Wanneer onze parkeerplekken op het terrein en in de parkeergarage vol zijn, kun je bij de Sypel gratis parkeren. Deze route wordt vanaf ons terrein aangegeven. In Lelystad hebben wij geen eigen parkeergarage en is gratis parkeren niet mogelijk.
Parkeren in Lelystad:

  • De Meent is gratis
  • Agoradek is per uur betalen en op zondag gratis
  • De Waag is maximaal €6,50; per dag en na 18:00 uur en op zondag gratis. Behalve op donderdag want dan is het koopavond.

Dat verschilt per feestdag. Klik op ‘events’. Daar staan de (gewijzigde) openingstijden en arrangementen voor speciale dagen genoteerd. Dit wordt meestal een maand van tevoren aangegeven.

Ja, op de begane grond en op de bioscoopverdieping zijn mindervalide toiletten aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van een kleine hond of een blindengeleidehond. De kleine hond moet rustig bij de tafel blijven zitten. Wekt de kleine hond onrust in het restaurant? Dan verzoeken wij jullie het restaurant te verlaten.

Ja, zowel in de heren- als damestoiletten op de begane grond in Harderwijk en in Lelystad alleen in de damestoiletten op de begane grond.

Ja, er zijn zowel in het speelparadijs als restaurant kinderstoelen aanwezig.

Veelgestelde vragen restaurant

Kok Experience biedt diverse mogelijkheden voor feesten en partijen. Onder restaurant kun je klikken op ‘feestlocatie’, daar vind je meer informatie.

Tegen betaling kunnen de kinderen spelen in het speelparadijs. Wanneer je komt lunchen hebben wij een korting tarief.

Entree speelparadijs voor kinderen tijdens de lunch: Kom je 1 tot 1,5 uur lunchen in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- per kind. Dit bedrag wordt bij de receptie afgerekend.  Blijf je langer spelen? Dan betaal je het reguliere entreebedrag voor het speelparadijs bij de receptie.

Entree speelparadijs voor kinderen tijdens diner: Kom je na 17:00 uur dineren in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- per kind totdat jullie weer naar huis gaan. Dit bedrag wordt op de rekening gezet in het restaurant.

Via het tabblad restaurant op onze website kun je online reserveren via de reserveringsmodule. Heb je een diner arrangement (driegangendiner en bioscoopticket) gereserveerd? Dan nemen wij contact op voor de restaurantreservering.

Kok Experience Harderwijk heeft geen buitenterras. Wel hebben wij een tuinkamer, waarbij de pui volledig open kan. Restaurant Mr Lely Lelystad heeft een ruim buitenterras.

Wij hebben een speciale glutenvrije en lactosevrij kaart en onze chefs hebben kennis van diverse allergieën of dieetwensen. Geef goed van tevoren aan wat jouw allergieën of dieetwensen zijn, dan houden wij daar rekening mee.

Iedere donderdag buiten de vakanties en feestdagen om kun je genieten van onbeperkt spareribs in Harderwijk en Lelystad. Onbeperkt spareribs kan altijd in combinatie met de biertafel. Tapas is alleen in Harderwijk op maandag en dinsdag buiten de vakanties en feestdagen mogelijk.