Deel op Facebook

Bedrijven

Kok Experience biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven, zoals een bedrijfsuitje, congres of bedrijfspresentatie, bedrijfsfeestje of bedrijfsfeestje voor het hele gezin. 

 

Bedrijfsuitje

LASERGAMEN
It’s all in the game… In de avontuurlijke indoor lasergame arena ‘Verlaten Havengebied’ van 500 m2 strijd je met je vrienden of familie tegen een ander team in het donker.

GEZELLIG AVONDJE UIT MET DE NIEUWSTE FILMS EN LEUKSTE ARRANGEMENTEN
Een heerlijk etentje in ons sfeervolle restaurant gevolgd door een film naar keuze. Na afloop kun je nog gezellig wat drinken of borrelen in het Theatercafé.

Twee spellen lasergame, driegangendiner en drankje €40,50. Minimaal 20 personen.

Bioscoopticket en een driegangendiner €32,95.

 

Congres of bedrijfspresentatie 

De multifunctionele zalen van Kok CinemaxX bieden een uitstekende locatie om een congres of bedrijfspresentatie te geven. Kok CinemaxX beschikt over twee zalen met 94 stoelen en twee zalen met 66 stoelen. De zalen bieden ruime zitplaatsen, een beeldscherm voorzien van de nieuwste technologie, een Dolby 7.1 geluidssysteem en microfoons. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van gratis WiFi. Tot slot kunnen de auto’s gratis overdekt geparkeerd worden in de parkeergarage. Voorafgaand aan het congres of bedrijfspresentatie is er de mogelijkheid te genieten van een ontbijt in ons sfeervolle restaurant. Ook is het mogelijk tijdens en na afloop te borrelen in het theatercafé of te genieten van een lunch of diner, bestaande uit verse en huisgemaakte gerechten.

Arrangementen kunnen op maat worden samengesteld en voor aanvullende informatie of prijzen kan er gemaild worden naar info@kokexperience.nl.

 

Bedrijfsfeestje

Spannendste lasergame op de Veluwe in unieke indoor arena It’s all in the game… In de avontuurlijke indoor lasergame arena ‘Verlaten Havengebied’ van 500 m2 strijd je met je collega’s tegen een ander team in het donker. Sluip over het uitdagende terrein tussen de olietonnen en klossen of schuil achter het halve wrak. Een uniek doolhof, met uitrusting en laserguns van LaserMaxx.

Tarieven lasergamen

Lasergame Cool 

1 spel lasergame van 20 minuten inclusief uitleg

€8,- per persoon

Lasergame Intense 

2 spellen lasergame van elk 20 minuten inclusief uitleg

€13,50 per persoon

Lasergame To The MaxX 

3 spellen lasergame van elk 20 minuten inclusief uitleg

€18,50 per persoon

 

Bedrijfsfeestje voor het hele gezin

Het leukste binnen- en buiten speelparadijs op de Veluwe vind je bij Kok Experience in Harderwijk. Een avontuurlijke binnenspeeltuin van 1000 m2 waar veel te ontdekken valt voor jonge en oudere kinderen. Lekker duiken in de ballenbak, roetsjen van de glijbaan of springen op de trampoline. Of wat dacht je van een gigantische vulkaan met glijbaan of uitdagende klimtorens? De binnenspeeltuin is zo ingericht dat de kleintjes in een speciale peuterhoek rustig kunnen spelen en jij als ouder goed overzicht kunt houden.

Standaardtarieven

Baby’s

Gratis

Kids Eindeloos Spelen 
Kinderen vanaf 1 tot en met 15 jaar

€7,50 per kind

  

Volwassenen (vanaf 16 jaar)

Gratis

Senioren

Gratis

Rolstoelgebruikers

Gratis

Parkeren

Gratis

Nadat de strijd gestreden is in de lasergame arena of na afloop van het spelen is het mogelijk te borrelen in ons sfeervolle restaurant of te genieten van een lunch of diner bestaande uit verse en huisgemaakte gerechten.

Arrangementen kunnen op maat worden samengesteld en voor aanvullende informatie of prijzen mail naar info@kokexperience.nl.

 

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?