Lelystad

Veelgestelde vragen virtual reality

Heb je een vraag over virtual reality? Lees hier de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen algemeen

In Harderwijk is het het handigst om de auto in de parkeergarage te parkeren, dicht bij de deur. Achter de deur bevindt zich de lift en kun je je gemakkelijk naar de verschillende verdiepingen verplaatsen. In Lelystad kan je via de hoofdingang naar de lift.

In Harderwijk kan je zowel op het terrein als in de parkeergarage onder het gebouw gratis parkeren. Wanneer onze parkeerplekken op het terrein en in de parkeergarage vol zijn, kun je bij de Sypel gratis parkeren. Deze route wordt vanaf ons terrein aangegeven. In Lelystad hebben wij geen eigen parkeergarage en is gratis parkeren niet mogelijk.
Parkeren in Lelystad:

  • De Meent is gratis
  • Agoradek is per uur betalen en op zondag gratis
  • De Waag is maximaal €6,50; per dag en na 18:00 uur en op zondag gratis. Behalve op donderdag want dan is het koopavond.

Dat verschilt per feestdag. Klik op ‘events’. Daar staan de (gewijzigde) openingstijden en arrangementen voor speciale dagen genoteerd. Dit wordt meestal een maand van tevoren aangegeven.

Ja, op de begane grond en op de bioscoopverdieping zijn mindervalide toiletten aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van een kleine hond of een blindengeleidehond. De kleine hond moet rustig bij de tafel blijven zitten. Wekt de kleine hond onrust in het restaurant? Dan verzoeken wij jullie het restaurant te verlaten.

Ja, zowel in de heren- als damestoiletten op de begane grond in Harderwijk en in Lelystad alleen in de damestoiletten op de begane grond.

Ja, er zijn zowel in het speelparadijs als restaurant kinderstoelen aanwezig.

Veelgestelde vragen virtual reality

De minimale adviesleeftijd voor kinderen om een spel VR te doen is 6 jaar.

Ja, het is mogelijk om bij ons een VR spel te doen als je zwanger bent. VR apparatuur heeft geen schadelijke stralingen. Verder hoeft je ook niet intensief te bewegen en heb je geen harnas om.

 

VR vanuit een rolstoel is mogelijk. Geef dit vroegtijdig aan bij de reservering, zodat de instructeur er vanaf weet.

 

Wij delen per reservering de spellen in. Zijn jullie met 5 of meer personen, dan worden er in ieder geval twee groepen of meer gemaakt. Is de ene groep bezig, dan kan de andere groep meekijken met het spel.