Harderwijk
Wie zijn wij

Ontsnap uit unieke escape rooms in Harderwijk

Ontrafel het mysterie en kraak de code
  • Arrangementen voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, vriendengroepen, familie uitjes en teamuitjes
  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • Kinderescape rooms
  • Tot 8 personen per escape room
  • Unieke verhaallijnen en ruimtes gecreëerd door Kok Experience
Tarieven en openingstijden

Ontsnappen uit een escape room? We zijn 7 dagen per week geopend. Hier vind je alle openingstijden en tarieven. 

Reserveren

Meteen een escape room reserveren? 

Kinderfeestjes

Ontsnap uit de leukste escape rooms tijdens jouw kinderfeestje.

Teamuitjes

Samen met je collega’s een gezellig en uitdagend teamuitje beleven? Ontsnap uit een escape room. 

Familie uitjes

Een leuk familie uitje organiseren? Speciaal voor families hebben we arrangementen met escape rooms voor een onvergetelijke dag samen.

Escape rooms in Harderwijk “De Haven” en “The Oscar” 

Elke minuut telt vanaf het moment dat jullie de escape room instappen. Werk samen om elk mysterie te ontrafelen, los puzzels en breinbrekers op en ontsnap binnen de tijd! De escape rooms zijn speciaal gecreëerd door Kok Experience en geschikt voor jong en oud: “De Haven” (vanaf 8 jaar) en “The Oscar” (vanaf 8 jaar). Voor kinderen zijn er speciale verhaallijnen.

Aan elke escape room kunnen maximaal 8 personen tegelijkertijd deelnemen. Een spel escape room duurt maximaal 60 minuten. 


 
Escape room “De Haven”
Vanaf 8 jaar

Vanaf 8 jaar
Moeilijkheidsgraad 2/5*

In Harderwijk kwamen vroeger de grote VOC schepen om te rusten, te handelen en bemanning te zoeken. Kapitein Harderwijck wist hier alles van. Jarenlang voer hij naar Harderwijk, wat in de 17e eeuw Harderwijck werd genoemd. Volgeladen met schatten, voedsel, vis en nog veel meer meerden de schepen aan. Op de kade, in de herbergen en de stad werd er altijd gezocht naar nieuwe bemanning, zodat het schip nog voller geladen kon worden bij de volgende reis. 

Zo’n volgeladen schip is een aantrekkelijke buit… Jij en een aantal bandieten besluiten daarom de kajuit van kapitein Zeebonk binnen te dringen op zoek naar schatten om te plunderen en zijn waardevolle robijnen te jatten. Als jullie binnen zijn, horen jullie een luide klik. De deur is in het slot gevallen en jullie zitten opgesloten. Kapitein Zeebonk heeft verschillende boobytraps op zijn schip uitgezet om het bandieten zoals jullie zo moeilijk mogelijk te maken. Weten jullie als indringers op tijd te ontsnappen voor de kapitein jullie betrapt?

Escape room ” The Oscar”
Vanaf 8 jaar

Vanaf 8 jaar
Moeilijkheidsgraad 3/5*

Gevangen tussen realiteit en fictie…. Oscar Harderwood is een zeer bekende naam in de filmindustrie. Zijn leven is echter een raadsel: hoe is hij in de filmwereld terecht gekomen? Oscar was de directeur van de eerste bioscoop in Nederland. Ook ontwikkelde hij een filmprijs voor Amerikaanse films. Geobsedeerd door films bestudeerde Oscar jarenlang filmtitels, keek elke film die hij tegenkwam, volgde acteurs en raakte zo langzaam maar zeker verstrikt tussen realiteit en fictie. Nu zit jij verstrikt in zijn wereld en de tijd tikt door. Weet je op tijd feit en fictie te scheiden en te ontsnappen? 

Escape room arrangementen en kinderfeestjes vanaf 8 jaar

We hebben super veel leuke arrangementen voor een verjaardagsfeest. Houd je van puzzels oplossen met je vriendjes en vriendinnetjes? Werk samen om alle mysteries te ontrafelen en ontsnap op tijd uit de escape room! Alleen een escape room is natuurlijk leuk, maar wat dacht je van een combinatie met spelen in het speelparadijs, wat lekkers, een patatje of een pannenkoek? Speciaal voor kinderfeestjes hebben we zes leuke arrangementen samengesteld.

Teamuitje organiseren?

Wil jij een uitdagend spel escape room met je collega’s spelen tijdens een teamuitje? Goed voor de samenwerking en teambuilding! We hebben leuke arrangementen, ook in combinatie met diner. 

Annuleren

Annuleren kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Bij een annulering korter dan 24 uur, wordt 50% in rekening gebracht. Bij niet aanwezig zijn, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Voor de uitgebreide annuleringsvoorwaarden: klik hier.

Veiligheid escape room

Onze escape rooms zijn volledig veilig. Om de veiligheid ook tijdens de escape room te garanderen, hebben we een aantal huisregels opgesteld. 

Veelgestelde vragen

Escape rooms de Haven, Zuiderzeewerken, Kok Tankstations en Kok CinemaxX zijn mogelijk vanaf 8 jaar. Bij een kinderfeestje raden wij aan dat een ouder meegaat de escape room in.
Escape room Het Biercafé is 18+.

Ja, het is mogelijk om als zwangere vrouw de escape rooms bij ons te doen.

De escape rooms van Lelystad zijn niet rolstoeltoegankelijk. Escape room The Oscar in Harderwijk is wel mogelijk, maar dan kan je niet alle spelelementen meedoen. Bij escape room The Oscar zit een spelelement waarbij de trap gebruikt moet worden, de rolstoelganger moet dan boven blijven. Escape room De Haven in Harderwijk is niet rolstoeltoegankelijk.

In Harderwijk en Lelystad is het advies per escape room maximaal 8 personen.

Uiteraard kunnen wij altijd kijken of er twee escape rooms tegelijkertijd beschikbaar zijn, zodat uw gezelschap in twee groepen kan worden ingedeeld. Je betaalt per escape room.

Kok Experience cadeaukaart

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardagsfeest of andere gelegenheid? De Kok Experience cadeaukaart is voor elk bedrag of arrangement mogelijk. De cadeaukaarten zijn af te halen bij de receptie van Kok Experience of online te bestellen via de cadeau pictogram aan de rechterkant van de pagina.