Gezellige uitjes voor het hele gezin

Events voor een gezellig dagje of avondje uit!

Ben je op zoek naar een leuk uitje? Kok Experience organiseert gezellige uitjes voor het hele gezin, zoals een Sinterklaasfeest, een kerstbrunch, een moederdagbrunch en meer. Beleef samen met je partner, gezin of familie een bijzondere tijd! In onze agenda vind je een overzicht van de uitjes voor de komende periode. 

Ladies Night

Het leukste uitje om met je vriendinnen of moeder naar toe te gaan! Kijk samen een heerlijke film en struin tussen de stands door voor leuke producten, zoals accessoires, fashion en beauty. Tijdens de Ladies Night krijg je een hapje, welkomstdrankje en een mooie goed gevulde goodiebag. Maak je Ladies Night nog leuker door een High Wine of diner arrangement te reserveren.  

Kerstproeverij

Beleef een magische kerst bij Kok Experience tijdens onze kerstproeverij. Kom 2e Kerstdag gezellig genieten met je partner, gezin of familie. Geniet van heerlijke gerechten in kerstsfeer bereidt door onze chefs. Zodra je kan reserveren vind je bovenaan de pagina een event.

Moederdagproeverij

Zet je moeder in het zonnetje en geef een moederdagproeverij cadeau! Of kom gezellig genieten met je gezin. Samen lekker tafelen en genieten van heerlijke en vers bereide gerechten. Zodra je kan reserveren vind je bovenaan de pagina een event.    

Sinterklaas 

“Sinterklaasje kom maar binnen met… Kiki en Koko!” Vier Sinterklaas als nooit tevoren bij Kok Experience. Geniet samen met de kinderen van een ontmoeting met de Sint vol speelplezier en gezelligheid! Zodra de data bekend zijn vind je dit bovenaan de pagina met een event.    

Filmtheater

Speciaal voor de liefhebbers draait Filmtheater Lelystad wekelijks in bioscoop Kok CinemaxX Lelystad films die ook in andere filmtheaters in Nederland worden vertoond. Het gaat om een actueel en gevarieerd aanbod van aansprekende kwaliteitsfilms, die niet tot de commerciële filmproducties gerekend worden. Geniet van deze bijzondere filmbeleving in een echte bioscoopsetting! Vrijwilligers van het filmtheater leiden de films kort in en er is gratis koffie of thee voorafgaand aan de film. Elke voorstelling heeft halverwege een pauze.