Bijzondere uitjes: Ladies night, speciale bioscoopvertoningen, filmtheater

Events voor een gezellig avondje uit!

Voor een gezellig en bijzonder uitje organiseren we regelmatig een event, zoals Ladies Night, peuter- en kleuterbioscoop of een live streaming van een concert. Tijdens de events zijn er leuke extra’s, zoals stands met de leukste producten tijdens een Ladies Night of een diploma tijdens een peuter- en kleuterbioscoop.

Ladies Night

Het leukste uitje om met je vriendinnen of moeder naar toe te gaan! Kijk samen een heerlijke film en struin tussen de stands door voor leuke producten, zoals accessoires, fashion en beauty. Tijdens de Ladies Night krijg je een hapje, welkomstdrankje en een mooie goed gevulde goodiebag. Maak je Ladies Night nog leuker door een High Wine of diner arrangement te reserveren.  

Kerstbrunch

Beleef een magische kerst bij Kok Experience tijdens onze kerstbrunch. Kom 1e of 2e Kerstdag gezellig brunchen met je partner, gezin of familie. Geniet van heerlijke gerechten in kerstsfeer bereidt door onze chefs. Zodra je kan reserveren vind je bovenaan de pagina een event.  

Moederdagbrunch

Zet je moeder in het zonnetje en geef een moederdagbrunch cadeau! Of kom gezellig brunchen met je gezin. Samen lekker tafelen en genieten van heerlijke en vers bereide gerechten. Zodra je kan reserveren vind je bovenaan de pagina een event.   

Sinterklaasfeest 

“Sinterklaasje kom maar binnen met… Kiki en Koko!” Vier Sinterklaas als nooit tevoren bij Kok Experience. Geniet samen met de kinderen van een heerlijk Sinterklaasfeest vol speelplezier, lekkernijen, strooigoed en gezelligheid! Zodra je kan reserveren vind je bovenaan de pagina een event.   

Filmtheater

Speciaal voor filmliefhebbers van artistieke films vertonen we wekelijks in bioscoop Kok CinemaxX Lelystad een mooie film buiten het reguliere aanbod om. We vertonen films die geen commerciële kaskrakers zijn geweest, maar wel stuk voor stuk meesterwerken. Beleef de echte theaterervaring van voorheen met prachtige (klassieke) films, een welkomstwoord, hapje en drankje. Elke voorstelling heeft halverwege een pauze.