Harderwijk
Wie zijn wij

Veelgestelde vragen speelparadijs

Heb je een vraag over het speelparadijs? Lees hier de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen algemeen

In Harderwijk is het het handigst om de auto in de parkeergarage te parkeren, dicht bij de deur. Achter de deur bevindt zich de lift en kun je je gemakkelijk naar de verschillende verdiepingen verplaatsen. In Lelystad kan je via de hoofdingang naar de lift.

In Harderwijk kan je zowel op het terrein als in de parkeergarage onder het gebouw gratis parkeren. Wanneer onze parkeerplekken op het terrein en in de parkeergarage vol zijn, kun je bij zwembad Sypel gratis parkeren. Deze route wordt vanaf ons terrein aangegeven. In Lelystad hebben wij geen eigen parkeergarage en is gratis parkeren niet mogelijk.
Parkeren in Lelystad:

  • De Meent is gratis
  • Agoradek is per uur betalen en op zondag gratis
  • De Waag is maximaal €6,50; per dag en na 18:00 uur en op zondag gratis. Behalve op donderdag want dan is het koopavond.

Kan ik mijn auto opladen bij jullie? Zijn er laadpalen aanwezig?

In Harderwijk hebben wij geen laadpalen.

Iets verder op bij zwembad de Sypel/Sportschool Iedema zijn wel 2 laadpalen. Of bij de Albert Heijn.

Lelystad: Bij de Waag en het Agoradek zijn laadpalen aanwezig.

Dat verschilt per feestdag. Klik op ‘events’. Daar staan de (gewijzigde) openingstijden en arrangementen voor speciale dagen genoteerd. Dit wordt meestal een maand van tevoren aangegeven.

Ja, op de begane grond en op de bioscoopverdieping zijn mindervalide toiletten aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van een kleine hond of een blindengeleidehond. De kleine hond moet rustig bij de tafel blijven zitten. Wekt de kleine hond onrust in het restaurant? Dan verzoeken wij jullie het restaurant te verlaten.

Ja, zowel in Harderwijk als Lelystad in de heren- als damestoiletten op de begane grond.

Ja, er zijn zowel in het speelparadijs als restaurant kinderstoelen aanwezig.

Onze openingstijden verschillen pér afdeling en Google geeft dit van één afdeling weer. Via onze site kan je per afdeling de openingstijden terugvinden onder ‘tarieven en openingstijden’ of ‘openingstijden’.

Veelgestelde vragen speelparadijs

Reserveren voor het speelparadijs is niet mogelijk. Wij hebben wel een maximumaantal gasten dat wij bij het speelparadijs naar binnen mogelijk laten. Vol=vol.

Nee, het is niet toegestaan om eigen meegebrachte consumpties te nuttigen. Wij hebben een buffet waar iedere gast consumpties kan kopen/bestellen.

Nee, het is niet toegestaan om een eigen taart mee te nemen en hier te nuttigen. Wij hebben een eigen patisserie, waardoor het mogelijk is om een gepersonaliseerde taart te bestellen.

Nee, wij hebben Slimpie limonade zonder suiker, gluten, calorieën én tot slot is de limonade Vegan.

Ja, je mag onze speeltoestellen als volwassene alleen betreden betreden voor toezicht op je kind(eren).

Ja, als de kinderen de speeltoestellen betreden dienen de schoenen uit te zijn.

Kinderen dienen begeleid te worden door 1 of meer ouderen (16 jaar of ouder), dit betekent dat je toezicht houdt en voor hen verantwoordelijkheid draagt.

Het is zeker mogelijk om de tafel te komen versieren met bijvoorbeeld een tafelkleed en ballonen. Confetti en glitters zijn alleen niet toegestaan

Er kan op voorhand een tijd afgesproken worden voor aankomst van een kinderfeestje. Met Movie feestjes is het namelijk ook mogelijk om voor de film te spelen. Zodra het filmprogramma bekend is (dat is op maandag), dan nemen wij contact op.