Lelystad

Spannendste lasergame in de Polder in unieke arena

Beleef het tofste spel lasergamen vol actie en verrassingen
  • Arrangementen voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, vriendengroepen, familieuitjes en teamuitjes
  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • Tot 25 personen tegelijk
  • Avontuurlijk en unieke arena met twee verdiepingen
  • Pakken en laserguns van LasermaxX
  • Bij mooi weer is de buiten arena geopend
Tarieven en openingstijden

Een spannend spel lasergame spelen? We zijn 7 dagen per week geopend. Hier vind je alle openingstijden en tarieven. 

Reserveren

Meteen een spel reserveren?

Kinderfeestjes

Speel een spannend spel lasergamen tijdens je kinderfeestje. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende leuke arrangementen.

Schoolreisjes

Beleef samen met je klas, school of grote groep een spannend lasergame avontuur in de unieke indoor arena.

Klassenuitjes

Een klassenuitje onvergetelijk maken? Kies dan voor een spannend spel lasergamen.

Teamuitjes

Samen met je collega’s een sportief en tof teamuitje beleven? Kom lasergamen!

Familie uitjes

Een leuk familie uitje organiseren? Speciaal voor families hebben we arrangementen met lasergamen voor een onvergetelijke dag samen.

Lasergamen in unieke en spannende arena ‘Escape from the Police’

It’s all in the game… beleef het meest unieke lasergame spel ooit in de verrassende arena ‘Escape from the Police’ van 450 m2. Een twee verdieping tellende van arena vol uitdaging en spanning. Schuil achter een transport auto of daag de politie uit door achter een politiewagen met zwaailicht weg te duiken. De 3D gespoten graffiti geeft de arena een toffe uitstraling waar je keer op keer doorheen wil rennen. Bij mooi weer is er een buitenarena, zodat de strijd nog intenser is. Een uniek concept dat door Kok Experience zelf is uitgedacht en samengesteld. Een fantastische beleving voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden of familie!

Lasergamen arrangementen en kinderfeestjes vanaf 8 jaar

We hebben super veel leuke arrangementen voor een verjaardagsfeest. Met de geweren van LaserMaxx zijn jij en je vriendjes en vriendinnetjes klaar voor de strijd. Versla samen het andere team en win een avontuurlijk potje lasergamen. Alleen lasergamen is natuurlijk leuk, maar wat dacht je van een combinatie met spelen in het speelparadijs, wat lekkers, een patatje of een pannenkoek? Speciaal voor kinderfeestjes hebben we twaalf spannende arrangementen samengesteld.

Lasergamen met unieke beleving

Beweeg je geruisloos door de lasergame arena. Houd je LaserMaxx geweer bij de hand, richt en haal de trekker over om je tegenstander neer te schieten, zelfs van 35 meter afstand! De Powerpods en Minipods geven je game een extra beleving door extra krachten zoals onzichtbaarheid, onkwetsbaarheid of sluipschutter precisie.

De lasergame arena

De arena van Kok Experience is er één die je niet snel vergeet! Twee verdiepingen vol verrassingen en uitdagingen. Bij mooi weer is ook de buitenarena open, zodat je nog meer kan ontdekken. 

Vanaf het moment dat je spel lasergame begint en je het doolhof binnenstapt, waan je je in een spannende wereld en heb je maar één doel: ontsnappen aan de politie! Sluip door de donkere gangen, versierd met 3D graffiti. Verstop je achter een transportauto of verstop je op de meest gewaagde plek: in een politieauto met zwaailichten. De zinderende sfeer wordt verhoogd met rook, geluids- en lichteffecten. Alles is uiteraard veilig, maar laat je niet te veel afleiden door alle special effects anders heeft het andere team je te pakken…

Annuleren

Annuleren kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Bij een annulering korter dan 24 uur, wordt 50% in rekening gebracht. Bij niet aanwezig zijn, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Voor de uitgebreide annuleringsvoorwaarden: klik hier.

Veiligheid lasergamen

Onze lasergame arena is volledig veilig. Om de veiligheid ook tijdens het lasergamen te garanderen, hebben we een aantal huisregels opgesteld. 

Veelgestelde vragen lasergamen

De minimale adviesleeftijd voor kinderen om bij ons te lasergamen is 8 jaar. Kinderen jonger dan 8 mogen lasergamen als zij groot genoeg zijn om de pakken te passen en de lasergame arena niet eng vinden. Sommige kinderen vinden de lasergame arena net iets te spannend door de flitsende lichten, donkere ruimte en harde muziek.

Ja, het is mogelijk om bij ons te lasergamen als u zwanger bent. De laserguns en de pakken hebben geen schadelijke stralingen. Wel is het belangrijk om te weten dat de ruimte donker is, waardoor je zicht verminderd kan worden en er obstakels zijn. Het is belangrijk om niet te rennen in de ruimte tijdens een spel lasergame.

Wij raden aan om luchtig gekleed te gaan tijdens het lasergamen. Een ontbloot bovenlijf is niet toegestaan en het is verplicht om schoenen te dragen.

Lasergamen vanuit een rolstoel is mogelijk in Harderwijk. Geef dit vroegtijdig aan bij de reservering, zodat de instructeur weet dat je pak anders ingesteld moet worden. In Lelystad is dit mogelijk, je kan dan alleen lasergamen op de eerste verdieping. De tweede verdieping van de lasergame arena is niet bereikbaar.

Kok Experience cadeaukaart

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardagsfeest of andere gelegenheid? De Kok Experience cadeaukaart is voor elk bedrag of arrangement mogelijk. De cadeaukaarten zijn af te halen bij de receptie van Kok Experience of online te bestellen via de cadeau pictogram aan de rechterkant van de pagina.