Harderwijk
Wie zijn wij

Veelgestelde vragen escape room

Heb je een vraag over de escape room? Lees hier de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen algemeen

In Harderwijk is het het handigst om de auto in de parkeergarage te parkeren, dicht bij de deur. Achter de deur bevindt zich de lift en kun je je gemakkelijk naar de verschillende verdiepingen verplaatsen. In Lelystad kan je via de hoofdingang naar de lift.

In Harderwijk kan je zowel op het terrein als in de parkeergarage onder het gebouw gratis parkeren. Wanneer onze parkeerplekken op het terrein en in de parkeergarage vol zijn, kun je bij de Sypel gratis parkeren. Deze route wordt vanaf ons terrein aangegeven. In Lelystad hebben wij geen eigen parkeergarage en is gratis parkeren niet mogelijk.

Dat verschilt per feestdag. Klik op ‘events’. Daar staan de (gewijzigde) openingstijden en arrangementen voor speciale dagen genoteerd. Dit wordt meestal een maand van tevoren aangegeven.

Ja, op de begane grond en op de bioscoopverdieping zijn mindervalide toiletten aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van een kleine hond of een blindengeleidehond. De kleine hond moet rustig bij de tafel blijven zitten. Wekt de kleine hond onrust in het restaurant? Dan verzoeken wij jullie het restaurant te verlaten.

Ja, zowel in de heren- als damestoiletten op de begane grond of bij de bioscoop is het verschonen van uw baby mogelijk.

Ja, er zijn zowel in het speelparadijs als restaurant kinderstoelen aanwezig.

Veelgestelde vragen escape room

Escape rooms de Haven en Zuiderzeewerken zijn mogelijk vanaf 6 jaar. Bij een kinderfeestje raden wij aan dat een ouder meegaat de escape room in.

Ja, het is mogelijk om als zwangere vrouw de escape rooms bij ons te doen.

Niet alle escape rooms zijn rolstoelvriendelijk. Escape room The Oscar in Harderwijk is mogelijk, maar dan kan je niet alle spelelementen meedoen. Bij escape room The Oscar zit een spelelement waarbij de trap gebruikt moet worden, de rolstoelganger moet dan boven blijven. In Lelystad is escape room Kok CinemaxX mogelijk. De rest van de escape rooms in Lelystad kunnen niet betreden worden met een rolstoel.

In Harderwijk is het advies per escape room maximaal 8 personen. In Lelystad is het advies per escape room maximaal 10 personen. In Lelystad is dit echt het maximum. Harderwijk kan tot maximaal 9 á 10 personen, als is dat wel erg krap en zijn de ruimtes klein.

Uiteraard kunnen wij altijd kijken of er twee escape rooms tegelijkertijd beschikbaar zijn, zodat uw gezelschap in twee groepen kan worden ingedeeld. Je betaalt per escape room.