Harderwijk
Wie zijn wij

Feestlocatie op de Veluwe voor trouwfeest, jubileum of receptie

Sfeervolle feestlocaties voor grote en kleine gezelschappen

  • Voor o.a. receptie, diner, babyshower, jubileumfeest, kraamfeest, trouwfeest, bedrijfsuitje
  • Driegangendiner, à la carte eten of buffet
  • Gebak, lunch, borrel & diner
  • Arrangementen waarbij kinderen spelen in speelparadijs

Een unieke feestlocatie in Harderwijk

Een unieke en sfeervolle locatie dichtbij het historische centrum van Harderwijk. Een gezellige feestlocatie voor verjaardagen, jubilea, bruiloften, bedrijfsfeesten, babyshowers of diners. Kok Experience heeft verschillende arrangementen voor een hapje en drankje tot een diner, zoals gebak met koffie of thee tot een driegangendiner. Ook is het mogelijk dit te combineren met een leuke activiteiten, zoals speelparadijs, lasergamen, escape room, VR of de bioscoop. Hier kunnen we een passend arrangement voor opstellen. We hebben grotere en kleinere zalen, zodat het mogelijk is een zaal te huren vanaf 40 personen. Met kleinere gezelschappen genieten jullie in ons restaurant.

Onze feestlocaties

Restaurant

Ons sfeervolle restaurant is een fijne locatie voor zowel kleine als grotere gezelschappen. Beleef de bruisende sfeer van ons restaurant in een afgeschermd gedeelte waar je met je gezelschap zit voor wat meer privacy. Kinderen kunnen heerlijk spelen in het aangrenzende speelparadijs,  terwijl je zelf eenvoudig een oogje in het zeil houdt vanuit het restaurant. Een fantastische locatie voor een jubileumfeest, kraamfeest of bedrijfsuitje!

Grill & Chill Lokaal
(Vanaf 40 personen)

Op de begane grond van Kok Experience bevindt zich het Grill & Chill lokaal. Een besloten ruimte met ruime bar en open keuken. Het Grill & Chill lokaal is voorzien van professioneel licht en geluid, waardoor het ook geschikt is voor een avondfeest. Vanuit het Grill & Chill lokaal is direct toezicht op het speelparadijs. Het uitzicht op het speelparadijs is ook af te schermen door middel van een gordijn.

Het Grill & Chill lokaal is te reserveren vanaf 40 personen tot 100 personen voor diner.

Wil je overdag het Grill & Chill lokaal reserveren of in de avond met een borrelarrangement?  Dan is deze mogelijkheid afhankelijk van het gekozen arrangement en aantal personen of hiervoor wordt een zaalhuur in rekening gebracht. Het Grill & Chill lokaal is ook af te huren voor een vergadering of presentatie.

Tuinkamer

Aangrenzend aan het restaurant bevindt zich de knusse en gezellige tuinkamer. De tuinkamer is bestemd voor de à la carte restaurant reserveringen en hier kan rustig gedineerd worden. De tuinkamer is niet ingericht voor groepen of grote gezelschappen.

Theatercafé
(Tot 50 personen)

Het gezellige theatercafé is geschikt voor een borrel of verjaardagsfeest voor minder dan 50 personen. Het theatercafé bevindt zich op de tweede verdieping bij de bioscoop. Het theatercafé is sfeervol ingericht in een industriële stijl met een gezellige open haard. Daarnaast is er een pooltafel aanwezig, drie dartborden, een TV om sport te kijken en een gezellige bar.

Kinderen kunnen gemakkelijk met de lift naar het speelparadijs, lasergame arena of escape room De Haven. De bioscoop, de VR arena en escape room The Oscar bevinden zich op dezelfde verdieping. 

Eventzaal
(Vanaf 100 personen)

De eventzaal is een unieke locatie voor verjaardagen, trouwfeesten of een vrijgezellenfeest. De feestlocatie is voorzien van een DJ booth, professioneel licht en geluid en een ruime bar. Een feest is mogelijk in combinatie met diner, buffet of een borrelarrangement. De eventzaal is geschikt vanaf 100 personen.

Kinderen kunnen gemakkelijk met de lift naar het speelparadijs, bioscoop, VR arena of escape room The Oscar. De lasergame arena en escape room De Haven bevinden zich op dezelfde verdieping.