Lelystad

Feestlocatie in de Polder voor trouwfeest, jubileum of receptie

Sfeervolle feestlocaties voor grote en kleine gezelschappen

  • Voor o.a. receptie, diner, babyshower, jubileumfeest, kraamfeest, trouwfeest, bedrijfsuitje
  • Driegangendiner of à la carte eten
  • Gebak, lunch, borrel & diner
  • Arrangementen waarbij kinderen spelen in speelparadijs

Unieke feestlocatie in Lelystad

Een unieke en sfeervolle locatie dichtbij het centrum van Lelystad. Een gezellige feestlocatie voor verjaardagen, jubilea, bruiloften, bedrijfsfeesten, babyshowers of diners. Mr Lely heeft verschillende arrangementen voor een hapje en drankje tot een diner, zoals gebak met koffie of thee tot een driegangendiner. Ook is het mogelijk dit te combineren met een leuke activiteiten, zoals speelparadijs, lasergamen, escape room, VR of de bioscoop. Hier kunnen we een passend arrangement voor opstellen. Voor grotere gezelschappen vanaf 40 personen is het mogelijk de halve entresol te huren. Met kleinere gezelschappen genieten jullie in een gedeelte van de entresol of ons restaurant.

Onze feestlocaties

Entresol
(Vanaf 40 personen)

De entresol is een unieke locatie voor verjaardagen, trouwfeesten of een vrijgezellenfeest. De feestlocatie is voorzien van een eigen bar. Een feest is mogelijk in combinatie met diner, buffet of een borrelarrangement. De entresol is niet geheel afgesloten, maar biedt wel genoeg privacy. De entresol is geschikt vanaf 40 personen.

Kinderen kunnen gemakkelijk naar het speelparadijs, lasergame arena, VR arena of één van onze escape rooms.

Buitenterras

Het buitenterras is een sfeervolle en gezellige plek waar je heerlijk buiten kunt genieten van een hapje, drankje, lunch of diner. Het zonnige terras is ruim opgezet en bij koeler weer staan er heaters, waardoor jullie aangenaam buiten kunnen zitten.

Restaurant

Geniet in ons restaurant met een grotere groep of kleinere gezelschappen. Het restaurant is smaakvol en chique ingericht, waardoor het voor veel gelegenheden een heerlijke feestlocatie is. Het restaurant heeft meerdere vuurtafels en er zijn biertafels aanwezig om een feest nog specialer te maken. Voor gezelschappen creëren we gezellige hoekjes, zodat jullie een eigen stuk van het restaurant tot jullie beschikking hebben.