Harderwijk
Wie zijn wij

Virtual Reality (VR) beleving in Harderwijk

Ontdek met VR een avontuurlijk universum in de virtuele wereld
  • 2 tot 4 personen
  • Vanaf 6 jaar
  • VR gaming arrangementen voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, vriendengroepen, familie uitjes of teamuitjes
  • Unieke beleving
  • 7 dagen per week mogelijk
  • VR brillen van VirtualMaxX
Tarieven en openingstijden

Een tof spel VR spelen? We zijn 7 dagen per week geopend. Hier vind je alle openingstijden en tarieven. 

Reserveren

Meteen een spel VR reserveren?


Kinderfeestjes

Ontdek samen met je vriendjes en vriendinnetjes een andere universum in onze VR arena. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende leuke arrangementen.

Teamuitjes

Samen met je collega’s een tof teamuitje beleven? Ontdek de wereld van VR.

Familieuitjes

Een leuk familie uitje organiseren? Speciaal voor families hebben we arrangementen met VR voor een onvergetelijke dag samen.

Ontdek met VR gaming een nieuw universum in een virtuele wereld

Ontdek samen met vrienden, familie of collega’s een nieuwe, onbekende virtuele wereld…. binnen een paar seconden is de wereld waar jullie je in bevinden verdwenen en ben je beland in een onbekend universum. En daar komen jullie erachter dat jullie universum wordt bedreigd! Een vijandige groep dringt jullie territorium binnen met maar een doel: het universum kapot maken. Jullie tegenstanders hebben al een heel stuk territorium afgebakend en willen dit gebied nog groter maken. Werk samen, strijd tussen de planeten, manen en sterren en red het universum!

Een toffe beleving voor kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vriendengroepen. Een uniek ervaring met techniek van VirtualMaxX. Een fantastische ervaring voor jong en oud!

Er kunnen vier personen tegelijk deelnemen aan VR. Ben je met een groter aantal? Dan plannen wij de spellen achter elkaar in, waarbij de wachtende personen mee kunnen kijken in de virtuele wereld en ook de VR arena kunnen zien. 

VR arrangementen en kinderfeestjes vanaf 6 jaar

We hebben super veel leuke arrangementen voor een verjaardagsfeest. Met de speciale VR brillen van VirtualMaxx zijn jij en je vriendjes en vriendinnetjes klaar voor de strijd. Versla samen het andere team. Speciaal voor kinderfeestjes hebben we negen spannende arrangementen samengesteld.

Leukste VR teamuitje organiseren?

Stap samen met collega’s in een virtuele wereld met VR voor een bijzonder teamuitje. Werk samen en red het universum! Speciaal voor teamuitjes hebben we leuke arrangementen met VR samengesteld, ook in combinatie met diner. 

Veiligheid VR

Onze VR arena is volledig veilig. Om de veiligheid ook tijdens het VR te garanderen, hebben we een aantal huisregels opgesteld. 

Annuleren

Annuleren kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Bij een annulering korter dan 24 uur, wordt 50% in rekening gebracht. Bij niet aanwezig zijn, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Voor de uitgebreide annuleringsvoorwaarden: klik hier.

Veelgestelde vragen

De minimale adviesleeftijd voor kinderen om een spel VR te doen is 6 jaar.

Ja, het is mogelijk om bij ons een VR spel te doen als je zwanger bent. VR apparatuur heeft geen schadelijke stralingen. Verder hoeft je ook niet intensief te bewegen en heb je geen harnas om.

 

VR vanuit een rolstoel is mogelijk. Geef dit vroegtijdig aan bij de reservering, zodat de instructeur er vanaf weet.

 

Wij delen per reservering de spellen in. Zijn jullie met 5 of meer personen, dan worden er in ieder geval twee groepen of meer gemaakt. Is de ene groep bezig, dan kan de andere groep meekijken met het spel.

Kok Experience cadeaukaart

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardagsfeest of andere gelegenheid? De Kok Experience cadeaukaart is voor elk bedrag of arrangement mogelijk. De cadeaukaarten zijn af te halen bij de receptie van Kok Experience of online te bestellen via de cadeau pictogram aan de rechterkant van de pagina.