Lelystad

Veelgestelde vragen lasergamen

Heb je een vraag over het lasergamen? Lees hier de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen algemeen

In Harderwijk kan je zowel op het terrein als in de parkeergarage onder het gebouw gratis parkeren. Wanneer onze parkeerplekken op het terrein en in de parkeergarage vol zijn, kun je bij de Sypel gratis parkeren. Deze route wordt vanaf ons terrein aangegeven. In Lelystad hebben wij geen eigen parkeergarage en is gratis parkeren niet mogelijk.
Parkeren in Lelystad:

  • De Meent is gratis
  • Agoradek is per uur betalen en op zondag gratis
  • De Waag is maximaal €6,50; per dag en na 18:00 uur en op zondag gratis. Behalve op donderdag want dan is het koopavond.

Dat verschilt per feestdag. Klik op ‘events’. Daar staan de (gewijzigde) openingstijden en arrangementen voor speciale dagen genoteerd. Dit wordt meestal een maand van tevoren aangegeven.

Ja, op de begane grond en op de bioscoopverdieping zijn mindervalide toiletten aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van een kleine hond of een blindengeleidehond. De kleine hond moet rustig bij de tafel blijven zitten. Wekt de kleine hond onrust in het restaurant? Dan verzoeken wij jullie het restaurant te verlaten.

Ja, zowel in de heren- als damestoiletten op de begane grond in Harderwijk en in Lelystad alleen in de damestoiletten op de begane grond.

Ja, er zijn zowel in het speelparadijs als restaurant kinderstoelen aanwezig.

In Harderwijk is het het handigst om de auto in de parkeergarage te parkeren, dicht bij de deur. Achter de deur bevindt zich de lift en kun je je gemakkelijk naar de verschillende verdiepingen verplaatsen. In Lelystad kan je via de hoofdingang naar de lift.

Veelgestelde vragen lasergamen

Ja, het is mogelijk om bij ons te lasergamen als u zwanger bent. De laserguns en de pakken hebben geen schadelijke stralingen. Wel is het belangrijk om te weten dat de ruimte donker is, waardoor je zicht verminderd kan worden en er obstakels zijn. Het is belangrijk om niet te rennen in de ruimte tijdens een spel lasergame.

Wij raden aan om luchtig gekleed te gaan tijdens het lasergamen. Een ontbloot bovenlijf is niet toegestaan en het is verplicht om schoenen te dragen.

Lasergamen vanuit een rolstoel is mogelijk in Harderwijk. Geef dit vroegtijdig aan bij de reservering, zodat de instructeur weet dat je pak anders ingesteld moet worden. In Lelystad is dit mogelijk, je kan dan alleen lasergamen op de eerste verdieping. De tweede verdieping van de lasergame arena is niet bereikbaar.

De minimale adviesleeftijd voor kinderen om bij ons te lasergamen is 8 jaar. Kinderen jonger dan 8 mogen lasergamen als zij groot genoeg zijn om de pakken te passen en de lasergame arena niet eng vinden. Sommige kinderen vinden de lasergame arena net iets te spannend door de flitsende lichten, donkere ruimte en harde muziek.