Deel op Facebook

Wie zijn wij

Kok Experience B.V. is in juli 2016 geopend en is een echt familiebedrijf.

Johan en Thea Kok startten in april 1988 met het exploiteren van hun eerste tankstation aan de Vondellaan in Harderwijk, waarna tankstations in Bemmel, Amersfoort, Ermelo, Veenendaal volgden. In 2004 werd het tankstation aan de Hoofdweg in Harderwijk overgenomen, waar Broodje Kok in 2008 ontstond, een moderne lunchroom met keuze uit meer dan 60 varianten vers bereide, gezonde en ovenverse broodjes en salades. Ook had de lunchroom een frituurhoek met ruime keuze uit diverse snacks. Vervolgens is in april 2008 Kok Carwash opgericht. Kok Carwash was een 30 meter lange, volledig geautomatiseerde textiel wasstraat. Vanaf 1 juni 2020 is Kok Tankstations B.V. verhuurd aan BP Nederland. 

In ons familiebedrijf, waar het hele gezin meewerkt, wordt altijd met veel passie en trots gewerkt en altijd nagedacht over groeimogelijkheden. Kok Experience maakte deze groei mogelijk in juli 2016 met de bouw van een vrijetijdscentrum. Onder één dak bevindt zich hier een speelparadijs, lasergame & VR arena, escaperooms, restaurant, Grill & Chill lokaal, eventzaal, bioscoop Kok CinemaxX en een theatercafé.

Visie en missie Kok groep
Onze missie is om mensen samen te brengen: families, vrienden en collega’s in een gezellige sfeer. Dit doen wij door het bieden van een totaalbeleving voor jong en oud. Wij faciliteren alles onder één dak en maken groepsuitjes en bedrijfsuitjes op maat. Wij zijn continue bezig met nieuwe ontwikkelingen, zoals de opening van het Grill & Chill lokaal (december 2018), de escaperooms (november 2018), de kindertrein in het buitenspeelparadijs (maart 2019) en tot slot de tuinkamer (november 2019). We zijn in 2021 gestart met de bouw van onze tweede leisure centrum in Lelystad. Eind 2021 is de VR arena bij Kok Experience toegevoegd als nieuwe leisure activiteit. 

Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, totaalbeleving, gezelligheid en rust.

familie Kok Experience
 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?