Deel op Facebook

Spannendste lasergame op de Veluwe in unieke indoor arena

It’s all in the game… In de avontuurlijke indoor lasergame arena ‘Verlaten Havengebied’ van 500 m2 strijd je met je vrienden tegen een ander team in het donker. Sluip over het uitdagende terrein tussen de olietonnen en klossen of schuil achter het halve wrak. Een toffe beleving voor kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vriendengroepen. Een uniek doolhof, met uitrusting en laserguns van LaserMaxx. Een fantastische ervaring voor jong en oud!

Lasergame arrangementen en kinderfeestjes vanaf 8 jaar

We hebben super veel leuke arrangementen voor een verjaardagsfeest. Met de speciale kinderpakken en geweren van LaserMaxx zijn jij en je vriendjes en vriendinnetjes klaar voor de strijd. Versla samen het andere team en win een avontuurlijk potje lasergamen. Alleen lasergamen is natuurlijk leuk, maar wat dacht je van een combinatie met spelen in het speelparadijs, wat lekkers, een patatje of een pannenkoek? Speciaal voor kinderfeestjes hebben we zes spannende arrangementen samengesteld.

Teamuitje organiseren?

Wil jij een spannend potje lasergamen met je collega's tijdens een teamuitje? Kom dan lasergamen bij Kok Experience LaserMaxx! We hebben leuke arrangementen, ook in combinatie met diner. 

Openingstijden lasergamen

Zondag tot en met donderdag 12:00 - 20:00 uur

Vrijdag en zaterdag 12:00 - 22:00 uur

Andere tijden zijn in overleg mogelijk. 

Er kunnen vijfentwintig personen tegelijk lasergamen. Bij drukte kunnen de medewerkers van Kok Experience groepen samenvoegen tijdens een lasergame competitie. 

Wil je dit niet?
Dan kan dit worden aangegeven vanaf 8 personen.

Tarieven lasergamen

Lasergame Cool
1 spel lasergame van 15 minuten zuivere speeltijd. Je krijgt daarbij een uitgebreide uitleg en een prijsuitreiking

€9,- per persoon

Lasergame Intense
2 spellen lasergame van elk 15 minuten zuivere speeltijd. Je krijgt daarbij een uitgebreide uitleg en een prijsuitreiking

€14,50 per persoon

Lasergame To The MaxX 
3 spellen lasergame van elk 15 minuten zuivere speeltijd. Je krijgt daarbij een uitgebreide uitleg en een prijsuitreiking

€20,- per persoon

Lasergaming met unieke beleving

Beweeg je geruisloos door de lasergame arena met een kinder- of volwassenpak. Houd je LaserMaxx geweer bij de hand, richt en haal de trekker over om je tegenstander neer te schieten, zelfs van 35 meter afstand! De Powerpods en Minipods geven je game een extra beleving door extra krachten zoals onzichtbaarheid, onkwetsbaarheid of sluipschutter precisie.

De lasergame arena

De arena van Kok Experience LaserMaxx is er één die je niet snel vergeet! Vanaf het moment dat je spel lasergame begint en je het doolhof binnenstapt, waan je je in de spannende wereld van het ‘Verlaten Havengebied’. Sluip door de donkere gangen, verschuil je achter olievaten, het wrak en andere attributen. Ontdek verrassende hoekjes en verken samen met je team het uitdagende speelveld van 500 m2. De zinderende sfeer wordt verhoogd met rook, geluids- en lichteffecten. Alles is uiteraard veilig, maar laat je niet te veel afleiden door alle special effects anders heeft het andere team je te pakken….

Schoolreisje en klassenfeest Fun en Lasergame

Met de hele klas, school of een grote groep een avontuurlijk spel lasergamen in de arena ‘Verlaten Havengebied’ en spelen in de leukste indoor en outdoor speeltuin in Harderwijk. Een gezellige dag vol plezier bij mooi en slecht weer.

Annuleren

Annuleren kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Bij een annulering korter dan 24 uur, wordt 50% in rekening gebracht. Bij niet aanwezig zijn, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Voor de uitgebreide annuleringsvoorwaarden: klik hier.

Veiligheid lasergame

Onze lasergame arena is volledig veilig. Om de veiligheid ook tijdens het lasergamen te garanderen, hebben we een aantal huisregels opgesteld. 

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?