Deel op Facebook

Lekker spelen en je kinderfeestje vieren in het gezelligste indoor en outdoor speelparadijs in Harderwijk

Het leukste binnen- en buiten speelparadijs op de Veluwe vind je bij Kok Experience in Harderwijk. Een avontuurlijke binnenspeeltuin van 1000 m2 waar veel te ontdekken valt voor jonge en oudere kinderen. Lekker duiken in de ballenbak, roetsjen van de glijbaan of springen op de trampoline. Of wat dacht je van een gigantische vulkaan met glijbaan of uitdagende klimtorens? De binnenspeeltuin is zo ingericht dat de kleintjes in een speciale peuterhoek rustig kunnen spelen en jij als ouder goed overzicht kunt houden. En ook in de buitenspeeltuin van 1000 m2 kunnen kinderen heel veel plezier beleven! Springen op de airtrampoline, klimmen op de klimtorens en speel in de zandbak. De speeltoestellen staan op zacht kunstgras en de hele buitenspeeltuin wordt omgeven door een hoog hek.

Wij staan bekend om onze mascottes Koko en Kiki. Op woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag en in de vakanties wordt het speelparadijs een aantal keer per dag omgetoverd tot een mini disco en wordt er gedanst met Koko en Kiki. Ook kunnen de kinderen bij mooi weer een rondje in de Kok Express, dé kindertrein van Harderwijk. Een fantastische ervaring door het hele buiten speelparadijs van Kok Experience. Verder kunnen de kinderen geschminkt worden. 

Eigen consumpties zijn in ons speelparadijs niet toegestaan.

Reserveren voor het speelparadijs is niet meer mogelijk. Wij hebben wel een maximumaantal gasten dat wij in het speelparadijs naar binnen mogen laten, zodat er veilig gespeeld kan worden. Vol=vol.

Mooi weer tarieven

Speciaal voor tijdens het mooie weer hebben wij aangepaste tarieven.

  • >30°C Entree €2,75
  • 26-29°C Entree €3,75
  • 21-25°C Entree €5,-
  • < 20°C Entree €8,- 

Spelregels:

  • De temperatuurmeter van Google is leidend (de tarieven kunnen daardoor op de dag zelf variëren).
  • De mooi weer tarieven gelden niet in combinatie met kinderfeestjes, acties en evenementen.
  • De mooi weer tarieven zijn geldig vanaf 16 mei 2022 tot en met 28 augustus 2022. 

Pluche knuffel Koko of Kiki

Bij aanschaf van een pluche knuffel van Koko of Kiki ontvang je een gratis entree voor het speelparadijs voor de volgende keer. Een pluche knuffel bedraagt €12,95 per knuffel.

Knuffels Koko en Kiki Kok Experience

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:30 uur – 18:00 uur
Zaterdag & zondag: 10:00 uur – 18:00 uur
Kom je na 17:00 uur dineren in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- per kind totdat jullie weer naar huis gaan. Dit bedrag wordt op de rekening gezet in het restaurant.  

 Standaardtarieven

Baby’sGratis

Kids Eindeloos Spelen
Kinderen vanaf 1 tot en met 15 jaar. 

€8,-
per kind

Volwassenen (vanaf 16 jaar)Gratis
SeniorenGratis
RolstoelgebruikersGratis
ParkerenGratis
 Dineren in het restaurant? Vanaf 17:00 uur€2,-
per kind

Op zoek naar speciale tarieven, zoals het Early bird tarief, Bliksemtarief of het Dolle donderdag tarief?
Klik op onderstaande button.

Verjaardagsfeestjes voor jongens en meisjes

Wil jij een uniek kinderfeestje vieren? Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar het speelparadijs! Als jij jarig bent, is het bij ons feest!

Vanaf het moment dat je binnenkomt, sta jij als jarige in het zonnetje. Er wordt voor de jarige gezongen en bij een verjaardag hoort natuurlijk lekker eten, drinken én een cadeautje voor jou als jarige. Ook kun je met je vriendjes en vriendinnetjes eindeloos spelen in de indoor en outdoor speeltuin. Speciaal voor je kinderfeestje hebben we verschillende gezellige arrangementen samengesteld.

Confetti en party poppers zijn in ons speelparadijs niet toegestaan.

SONY DSC

De kindertrein van Harderwijk: De Kok Express!

Heb je zin in een leuke treinrit door het buitenspeelparadijs van Kok Experience? Rijd dan gezellig mee met de kindertrein van Harderwijk, genaamd de Kok Express. Let op, de trein rijdt alleen met mooi weer. 

Restaurant Kok Experience

Uniek is de balans van speelplezier en rust. Door de speelhoeken wat van elkaar af te schermen en dempende tegels op de vloer is het een prettige omgeving voor kind én ouder. Bij de peuterhoek staan knusse tafeltjes waar je een lekker drankje kunt drinken en gezellig bij je kind(eren) in de buurt kunt zitten. Zoek je iets meer rust? Dat kan ook! Samen met je partner of vrienden/vriendinnen kun je in het sfeervolle restaurant zitten met een vers kopje koffie en een huisgemaakte lekkernij of een heerlijke high tea. In alle rust kun je gezellig bijpraten, terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen. Is het lekker weer? Vanaf het overdekte terras kun je mooi uitkijken over de buitenspeeltuin. Een heerlijke tijd voor ouder en kind!

De speelparadijs menukaart

Onze restaurant menukaart

Schoolreisje en klassenfeest in Harderwijk

Met de hele klas, school of een grote groep spelen in de leukste indoor en outdoor speeltuin in Harderwijk. 

Veilig spelen in het speelparadijs

Veilig en gezellig spelen staan voorop in het speelparadijs. Daarom vinden we het belangrijk dat we de beste en mooiste speeltoestellen in de binnen- en buitenspeeltuin hebben. Alle speeltoestellen zijn veilig, getest en goed voor uren speelplezier. De ballenbak wordt wekelijks door medewerkers van Kok Experience schoongemaakt en maandelijks door een professioneel schoonmaakbedrijf. Alle schoonmaakwerkzaamheden houden we nauwkeurig bij. In het speelparadijs is ook altijd een medewerker aanwezig in het bezit van kinder EHBO en een medewerker met BHV.

Om de veiligheid van jou, je kinderen en onze medewerkers in het speelparadijs te garanderen, hebben we een aantal huisregels opgesteld. 

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?