Deel op Facebook

Virtuele Reality Harderwijk

Ontdek de virtuele wereld van het universum

Je bevindt je in de virtuele wereld van het ‘universum’ van 40 m2. Binnen enkele seconden ben je in de oneindige zwarte ruimte boven ons in de lucht. Er is een grote groep het universum binnen gekomen met maar één doel; het universum kapot te maken! Ze hebben al een heel stuk van het territorium afgebakend en willen dit gebied nog groter maken. Jullie hebben maar één missie en dat is de strijd aangaan met de vijanden tussen de planeten, manen en sterren, zodat hun gebied niet groter wordt.

Een toffe beleving voor kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vriendengroepen. Een uniek ervaring met techniek van VirtualMaxx. Een fantastische ervaring voor jong en oud!

Er kunnen vier personen tegelijk deelnemen aan VR. Ben je met een groter aantal? Dan plannen wij de spellen achter elkaar in, waarbij de wachtende personen mee kunnen kijken in de virtuele wereld en ook de VR arena kunnen zien. 

VR (Virtual Reality) arrangementen en kinderfeestjes vanaf 6 jaar

We hebben super veel leuke arrangementen voor een verjaardagsfeest. Met de speciale VR brillen van VirtualMaxx zijn jij en je vriendjes en vriendinnetjes klaar voor de strijd. Versla samen het andere team. Speciaal voor kinderfeestjes hebben we negen spannende arrangementen samengesteld.

Teamuitje organiseren?

Wil jij verdwijnen in de virtuele wereld van het 'universum' met collega's tijdens een teamuitje? We hebben leuke arrangementen, ook in combinatie met diner. 

Openingstijden VR (Virtual Reality)

Zondag tot en met donderdag 12:00 - 20:00 uur

Vrijdag en zaterdag 12:00 - 22:00 uur

Andere tijden zijn in overleg mogelijk. 

Er kunnen vier personen tegelijk deelnemen aan VR. Ben je met een groter aantal? Dan plannen wij de spellen achter elkaar in, waarbij de wachtende personen mee kunnen kijken in de virtuele wereld. 

Ben je met minder dan vier personen? Dan kan je ervoor kiezen dat wij bij drukte jullie samenvoegen met een andere groep.

Tarieven VR (Virtual Reality)

  

VR Intense
2 spellen VR van elk 8 minuten zuivere speeltijd. Je krijgt daarbij een uitgebreide uitleg en een prijsuitreiking

€13,- per persoon

VR To The MaxX 
3 spellen VR van elk 8 minuten zuivere speeltijd. Je krijgt daarbij een uitgebreide uitleg en een prijsuitreiking

€18,50 per persoon

 

VR de nieuwste unieke beleving

Beweeg je geruisloos door de VR arena. Houd je VirtualMaxx geweer bij de hand, richt en haal de trekker over om je tegenstander neer te schieten! 

Annuleren

Annuleren kan tot 24 uur van tevoren kosteloos. Bij een annulering korter dan 24 uur, wordt 50% in rekening gebracht. Bij niet aanwezig zijn, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Voor de uitgebreide annuleringsvoorwaarden: klik hier.

Veiligheid VR

Onze VR arena is volledig veilig. Om de veiligheid ook tijdens het VR te garanderen, hebben we een aantal huisregels opgesteld. 

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?