Harderwijk
Wie zijn wij

Patisserie: gepersonaliseerde (foto)taarten en hoge taarten

Wij hebben ruime keuze uit gebak, gepersonaliseerde (foto)taarten of hoge taarten. Heerlijke taarten die een verjaardag, feest of andere gelegenheid nog bijzonderder maakt. 

Gebak

Voor het gebak is er keuze uit: een appeltaart of gebak van met moment. €4,50 per stuk. 

Gepersonaliseerde (foto)taart

Een gepersonaliseerde (foto) taart kan worden voorzien van foto, een thema of eigen tekst. De taarten worden opgemaakt met een kleur, er wordt geen fondant of marsepein gebruikt. Voor de gepersonaliseerde taart is er keuze uit gele room met aardbeienjam of chocolade vulling. 

  • 8-10 personen €4,75 per persoon
  • 11-15 personen €4,50 per persoon
  • >16 personen €4,25 per persoon

Voor de kinderen is het mogelijk een kindermuffin te bestellen. De kosten zijn €3,25 per muffin. Liever een klein gebakje? Een petit four is dan geschikt, mogelijk met tekst of foto. €4,25 per stuk.

Hoge taart

Een smakelijke hoge taart bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag of gender reveal? We bereiden een hoge taart naar jouw wensen. Voor een hoge taart kun je kiezen uit de smaken: gele room met aardbeienjam, aardbeien bavarois of chocolade vulling. Heb je een voorbeeld van de taart die je wilt bestellen? Stuur deze naar ons op via harderwijk@kokexperience.nl. Heb je zelf een taarttopper, dan kunnen we deze gebruiken. 

Prijzen per stuk voor het gebak:

  • 10-15 personen €5,75 per persoon
  • >16 personen €5,25 per persoon