Deel op Facebook

Uit eten bij Kok Experience in Harderwijk

Geniet dagelijks in ons rustige restaurant van verse en ambachtelijke gerechten. Het restaurant is een ontspannen ontmoetingsplek voor gezinnen, vrienden en groepen waar je op elk moment van de dag welkom bent. Een gezellig koffiemomentje met het lekkerste huisgemaakte gebak, smaakvolle broodjes bij de lunch, gezellig borrelen of ambachtelijke diners: alles wordt vers bereid. Op de menukaart vind je ook vegetarische gerechten en gerechten die gluten- en lactosevrij zijn. Daarnaast is er een speciale allergenenkaart waar per gerecht alle allergenen op staan.

Wij hebben iedere week diverse week specials. Vanuit het sfeervolle restaurant kijk je uit op de binnenspeeltuin. Voor de oudere kinderen en volwassenen is het mogelijk te  lasergamen in onze lasergame arena of te ontsnappen uit onze escaperoom. Ook draaien er in het weekend overdag films in onze bioscoop en iedere dag hebben wij een avond  filmprogramma.

Kom je na 17:00 uur dineren in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- per kind totdat jullie weer naar huis gaan. 

Openingstijden 

Onze restaurant en de keuken is vanaf 11:00 uur geopend.

Van woensdag tot zaterdag is de keuken geopend tot 21:00 uur.
Zondag, maandag en dinsdag sluit onze keuken om 20:00 uur.

Onze menukaart

Onze glutenvrije menukaart

Onze Grill & Chill menukaart

Van woensdag tot zondag is het mogelijk om gerechten te bestellen van onze Grill & Chill kaart. Heerlijk gerechten bereid op de GreenEgg! 

Koffie drinken met gebak, een high tea of een lunch en spelen in het speelparadijs

Zin in een drankje, een hapje of high tea, terwijl je kind(eren) gezellig spelen in het speelparadijs? Vanuit het sfeervolle restaurant kijk je uit op de binnenspeeltuin. Jij kunt dus met je partner, vrienden of vriendinnen in alle rust gezellig bijpraten en je kind(eren) zien spelen. Is het lekker weer en spelen je kinderen buiten? Vanaf het overdekte terras heb je een mooi overzicht over de buitenspeeltuin. 

Verse en ambachtelijke gerechten bereid met streekproducten

Alle gerechten bereiden onze koks met aandacht en liefde. We vinden het namelijk belangrijk om te weten wat er op jouw bord ligt: ingrediënten van de beste kwaliteit die puur en vers zijn. Het liefst werken we zoveel mogelijk met streek- en ambachtsproducten die we halen bij lokale leveranciers met passie voor hun producten. En dat proef je in onze heerlijke broodjes, smaakvolle gerechten en huisgemaakte hapjes.

Kok Experience diner cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardagsfeest of andere gelegenheid? De Kok Experience diner cadeaubonnen zijn voor elk bedrag of arrangement mogelijk. De cadeaubonnen zijn af te halen bij de receptie van Kok Experience. 

Reserveer nu een tafel in ons restaurant!

Reserveer gemakkelijk en snel online een tafel in ons sfeervolle restaurant.

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?