Deel op Facebook

Kok Experience terras en buitenspeeltuin geopend vanaf woensdag 19 mei! 

Vanaf woensdag 19 mei is alleen ons terras en de buitenspeeltuin van Kok Experience geopend van 09.30 tot 20.00 uur. Verder zijn alle afdelingen gesloten. Je kunt een reservering maken voor het buitenterras. De kinderen kunnen dan spelen in de buitenspeeltuin voor €2,- per kind.

Op zaterdag, zondag en feestdagen blijft je tafel overdag tot 15.00 uur gereserveerd. Voor diner werken wij op zaterdag, zondag en feestdagen in shiften. Aankomst 15.00 of 15.30 uur en tot 17.30 uur de tafel. En aankomst vanaf 17.30 uur en tot 20.00 uur de tafel.

Onze corona maatregelen

Bekijk goed de corona maatregelen voordat je een reservering maakt. 

GENIET THUIS VAN HEERLIJKE KOK EXPERIENCE DINER GERECHTEN

Bestel donderdag tot en met zondag de lekkerste gerechten van Kok Experience voor bij jou thuis! Bel gemakkelijk en snel jouw bestelling door via 0341230000. Je kunt tot 19.00 uur je bestelling doorgeven.

HELAAS HEBBEN WIJ VANAF MAANDAG 26 APRIL EEN WIJZIGING. Afhalen bij de receptie van Kok Experience is tot nadere berichtgeving helaas niet mogelijk.

Bezorgen
Wij bezorgen jouw bestelling vanaf €25,- in Harderwijk en Hierden (postcodes 3841-3849). Vanaf €50,- bezorgen wij jouw bestelling om 17.00 uur en 19.00 uur in Ermelo. Vanaf €50,- bezorgen wij jouw bestelling op vrijdag en zaterdag om 17.00 uur en 19.00 uur in Zeewolde.

Er wordt €2,50 bezorgkosten in rekening gebracht. Bezorgen is mogelijk tot 19.30 uur. Je ontvangt voorafgaand een betaalverzoek. Wij kunnen 15 minuten voor of na jouw gekozen bezorgtijd de bestelling komen bezorgen.

Hemelvaartsdag

Ook op donderdag 13 mei kun jij de lekkerste gerechten van Kok Experience bestellen! Bel gemakkelijk en snel jouw bestelling door via 0341230000. Je kunt tot 19.00 uur je bestelling doorgeven.

Bezorgen
Wij bezorgen jouw bestelling vanaf €25,- in Harderwijk en Hierden (postcodes 3841-3849). Vanaf €50,- bezorgen wij jouw bestelling om 17.00 uur en 19.00 uur in Zeewolde & Ermelo.

Afhalen bij de receptie van Kok Experience is tot nadere berichtgeving helaas niet mogelijk. 

Er wordt €2,50 bezorgkosten in rekening gebracht. Bezorgen is mogelijk tot 19.30 uur. Je ontvangt voorafgaand een betaalverzoek. Wij kunnen 15 minuten voor of na jouw gekozen bezorgtijd de bestelling komen bezorgen.

Het Sharing Dinner en het lentemenu is tijdens Hemelvaartsdag ook mogelijk.

UNIEK KOK EXPERIENCE LENTEMENU

  • Het gevoel van uit eten, maar dan thuis!
  • D.m.v. van QR-codes en bijpassende video’s uitleg van de wijnen en gerechten van onze Chefs aan tafel
  • Gerechten worden gepresenteerd op bijpassend servies
  • Vanaf 2 personen
  • Het menu wordt in twee rondes bezorgd. Wij bezorgen in Harderwijk, Hierden, Ermelo en Zeewolde 

Geniet van donderdag tot en met zondag thuis van een uitgebreid lentemenu. De eerste ronde ontvangt u een amuse, het voorgerecht en het tussengerecht. Een uur later ontvangt u het hoofdgerecht en het dessert. Het dessert kan gelijk in de koeling. Wij presenteren al onze gerechten afgemaakt en op bijpassend servies. Naast het lentemenu hebben wij twee heerlijke wijnarrangementen samengesteld. De wijnen worden geleverd op de juiste temperatuur met een wijnkoeler met ijs. Je hoeft thuis alleen bestek en glaswerk in te dekken.

€50,- per persoon en €5,- bezorgkosten. Wij bezorgen in Harderwijk, Hierden, Ermelo en Zeewolde. Zeewolde krijgt een toeslag van €5,-. De volgende dag wordt het servies opgehaald tussen 11.00 en 13.00 uur. 

Broodje Kok Lunch

Bestel gemakkelijk en snel de lekkerste broodjes, salades, frituur en burgers via www.broodjekok.nl

Je kan iedere dag jouw bestelling plaatsen. Afhalen is helaas op dit moment niet toegestaan. Daarom bezorgen wij alle bestellingen vanaf €15,- in Harderwijk en Hierden aan particulieren en bedrijven. Hopelijk mogen wij snel weer open voor afhalen!

Je betaalt gemakkelijk via iDeal.

Zodra wij weer open mogen voor afhalen bezorgen wij alleen aan bedrijven bij een minimaal bedrag van €20,- van maandag tot en met vrijdag.

Geniet thuis van een uniek sharing dinner!

Bij het sharing dinner worden planken en servies geleverd, zodat je thuis de gerechten zelf kan opmaken zoals je dat in ons restaurant gewend bent.

Het sharing dinner bestaat uit: carpaccio – gamba tartaar – gerookte eendenborst – sushi – zalmfilet – spareribs sweet – ossenhaas en een grand dessert: een proeverij van verschillende kleine desserts!

Vanaf twee personen mogelijk. Bestel je het sharing dinner voor twee of drie personen dan wordt het sharing dinner in één keer bezorgd.

Vanaf vier personen wordt het sharing dinner in twee rondes bezorgd. De eerste ronde wordt het voorgerecht en het dessert bezorgd. Het dessert kan dan direct in de vriezer. Driekwartier later volgt de tweede ronde met het hoofdgerecht.

Wij bezorgen in Harderwijk en Hierden. Om 17.00 en 19.00 uur bezorgen wij in Ermelo. De volgende dag wordt het servies en de planken opgehaald tussen 11.00 en 13.00 uur.

Op vrijdag en zaterdag om 17.00 en 19.00 uur kunnen wij het Sharing Dinner ook bezorgen in Zeewolde. Dan wordt alles in één ronde bezorgd in take away verpakkingen in plaats van op servies en planken. 

€40,- per persoon en €5,- bezorgkosten. Donderdag tot en met zondag mogelijk. De rest van de dagen in overleg. Tot 14.00 uur kan je je bestelling doorgeven voor dezelfde avond. 

Je kan het sharing dinner bestellen via 0341230000.

Het Grand Dessert kan afwijken van de foto. 

Borrelbox

We hebben een heerlijke borrelbox samengesteld. Je kan de borrelbox iedere dag bestellen. Maandag tot en woensdag tot 16.00 uur en donderdag tot en met zondag tot 19.30 uur. De borrelbox bestaat uit warme gerechten. Advies is om de borrelbox gelijk te eten als je de borrelbox ontvangt. €25,- per borrelbox.

Vanaf maandag 26 april mogen wij alleen bezorgen en kun je helaas geen borrelbox komen afhalen. Wij bezorgen de borrelbox in Harderwijk en Hierden.

Bel gemakkelijk en snel jouw bestelling door via 0341230000 of klik hier!

Kok Experience High Tea at Home

Thuis genieten van een heerlijke High Tea at home? Dát kan. Wij stellen een box samen met heerlijke verse hartige lekkernijen en huisgemaakte zoete lekkernijen. Vanaf maandag 10 mei ontvang je huisgemaakte aspergesoep. Liever tomatensoep? Dit kun je aangeven bij de bestelling. De High Tea at Home is Inclusief zakjes thee. De High Tea is iets anders dan je bij ons in het restaurant gewend bent. Hieronder een inspiratie foto van een Kok Experience High Tea at home. De High Tea at home is iedere dag mogelijk tot 16.00 uur. Een High Tea kost €21,95 per persoon. 

Vanaf maandag 26 april mogen wij alleen bezorgen en kun je helaas geen High Tea at Home komen afhalen. Wij bezorgen de High Tea at Home in Harderwijk en Hierden. Wij doen ons uiterste best de High Tea box zo netjes mogelijk te bezorgen, maar door alle kleine hapjes kunnen zij iets verschuiven in de doos. 

Bel gemakkelijk en snel jouw bestelling door via 0341230000 of klik hier

De foto's zijn gebaseerd op twee personen.

Ons binnen restaurant is gesloten tot nadere berichtgeving. 

Onze corona maatregelen

Bekijk goed de corona maatregelen voordat je een reservering maakt. 

Uit eten bij Kok Experience in Harderwijk

Geniet dagelijks in ons gezellige restaurant van verse en ambachtelijke gerechten. Het restaurant is een ontspannen ontmoetingsplek voor gezinnen, vrienden en groepen waar je op elk moment van de dag welkom bent. Een gezellig koffiemomentje met het lekkerste huisgemaakte gebak, smaakvolle broodjes bij de lunch, gezellig borrelen of ambachtelijke diners: alles wordt vers bereid. Op de menukaart vind je ook vegetarische gerechten en gerechten die gluten- en lactosevrij zijn. 

Wij hebben iedere week diverse week specials. Vanuit het sfeervolle restaurant kijk je uit op de binnenspeeltuin. Voor de oudere kinderen en volwassenen is het mogelijk te  lasergamen in onze lasergame arena of te ontsnappen uit onze escaperoom. Ook draaien we de nieuwste films in onze bioscoop.

Maak hier je restaurant reservering

Je kunt via het onderstaand online reserveringssysteem een reservering maken.

Als er geen beschikbaarheid is op het door jouw gewenste tijdstip, kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen via: 0341230000.

De biertafel kan telefonisch via 0341230000 gereserveerd worden of via de mail: info@kokexperience.nl

Openingstijden 

Ons restaurant en de keuken is vanaf 11:00 uur geopend.

Van woensdag tot en met zaterdag is de keuken geopend tot 21:00 uur.
Zondag, maandag en dinsdag sluit onze keuken om 20:00 uur.

Entree speelparadijs voor de kinderen tijdens de lunch

Kom je 1 tot 1,5 uur lunchen in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- per kind. Dit bedrag wordt op de rekening gezet in het restaurant.  Blijf je langer spelen? Dan betaal je entree voor het speelparadijs bij de receptie. Je kan je bon laten zien aan de bedieningsmedewerker in het restaurant.

Entree speelparadijs voor de kinderen tijdens diner

Kom je na 17:00 uur dineren in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- per kind totdat jullie weer naar huis gaan. Dit bedrag wordt op de rekening gezet in het restaurant.  

Is je rekening boven de €200,-? Dan wordt het €2,- tarief van de rekening gehaald. Dit geldt alleen bij diner. 

Restaurant en tuinkamer

Maak je een reservering in ons restaurant, dan reserveren we een tafel in het restaurant of tuinkamer. 

Restaurant

Tuinkamer

Onze glutenvrije menukaart

Onze lactosevrije menukaart

Onze dranken- en borrelkaart

Koffie drinken met gebak, een high tea of een lunch en spelen in het speelparadijs

Zin in een drankje, een hapje of high tea, terwijl je kind(eren) gezellig spelen in het speelparadijs? Vanuit het sfeervolle restaurant kijk je uit op de binnenspeeltuin. Jij kunt dus met je partner, vrienden of vriendinnen in alle rust gezellig bijpraten en je kind(eren) zien spelen. Is het lekker weer en spelen je kinderen buiten? Vanaf de tuinkamer heb je een mooi overzicht over de buitenspeeltuin. 

Verse en ambachtelijke gerechten bereid met streekproducten

Alle gerechten bereiden onze koks met aandacht en liefde. We vinden het namelijk belangrijk om te weten wat er op jouw bord ligt: ingrediënten van de beste kwaliteit die puur en vers zijn. Het liefst werken we zoveel mogelijk met streek- en ambachtsproducten die we halen bij lokale leveranciers met passie voor hun producten. En dat proef je in onze heerlijke broodjes, smaakvolle gerechten en huisgemaakte hapjes.

Kok Experience diner cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardagsfeest of andere gelegenheid? De Kok Experience diner cadeaubonnen zijn voor elk bedrag of arrangement mogelijk. De cadeaubonnen zijn af te halen bij de receptie van Kok Experience. 

Reserveer nu een tafel in ons restaurant!

Reserveer gemakkelijk en snel online een tafel in ons sfeervolle restaurant.

Verjaardagstaart, gebak en cupcakes

Het is mogelijk een verjaardagstaart, gebak en cupcakes te bestellen. 

Voor de gepersonaliseerde taart is er keuze uit gele room met aardbeienjam of chocolade vulling. Je kan een thema kiezen of een foto aanleveren dat geprint wordt op fondant papier. 

Prijzen per stuk voor het gebak:
1-5 personen €3,95 per stuk
6-10 personen €3,50 per stuk
11-15 personen €3,25 per stuk
>16 personen €2,95 per stuk

Cupcakes:
€2,25 per stuk

Drip taart

Het is ook mogelijk een drip taart te bestellen zoals wordt weergegeven op onderstaande foto's. Er is een keuze uit gele room met aardbeienjam, aardbeien bavarois of chocolade vulling. Je kan ons ook een voorbeeld toesturen. 

Het is mogelijk zelf een taarttopper aan te leveren.

Prijzen per stuk voor het gebak:
10-15 personen €4,75 per stuk
>16 personen €4,50 per stuk

Liever een andere type taart?

Ben je op zoek naar een andere type taart, bijvoorbeeld zoals onderstaand wordt weergegeven op de foto? Dát kan. Mail ons een voorbeeld foto voor de prijs en de mogelijkheden!

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?